Noi probleme pentru Ianis Hagi! Fiul Regelui a rămas, din nou, pe dinafară. Anunţul făcut de jucătorul lui Rangers

Noi probleme pentru Ianis Hagi! Fiul Regelui a rămas, din nou, pe dinafară. Anunţul făcut de jucătorul lui Rangers. Trupa de pe Ibrox Park a avut meci în campionat, dar românul n-a prins nici măcar lotul.

Gică Hagi a făcut scandal că fiul său nu a fost convocat, dar Juniorul are probleme şi la club. Ianis Hagi nu a prins nici lotul lui Rangers în ultimul meci.

Noi probleme pentru Ianis Hagi!

Rangers a bătut-o pe Dundee United ci 2-0. Ianis Hagi a văzut meciul de la televizor. Asta după ce a fost rezervă neutilizată pentru Rangers în runda precedentă, cu Motherwell. Din nefericire, Ianis s-a îmbolnăvit și nu a putut fi apt medical pentru acest duel. Chiar jucătorul a anunțat chiar el pe rețelele de socializare.

„Chiar dacă ești bolnav, cum să nu îți placă fotbalul de sâmbătă?”, a scris Ianis Hagi pe Instagram. Nu a dat însă detalii despre starea sa de sănătate. Cel mai probabil, mijlocașul se confruntă cu o răceală și va reveni în lotul lui Rangers pentru următoarele dueluri.

Câteva ore mai târziu după respectiva postare, Ianis Hagi a schimbat postarea. Mijlocașul român le-a dedicat o postare pe Instagram și colegilor săi.

Ianis nu a mai evoluat din duelul Rangers – Raith 3-0, din Cupă. Pe 13 martie, Ianis a fost introdus pe teren în ultimele 13 minute ale partidei menționate. În total, Ianis Hagi a adunat 5 apariții în tricoul lui Rangers, în actuala stagiune.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed