Nicuşor Stanciu face scandal! S-a dezlănţuit după victoria istorică în faţa Ucrainei: ‘Am tăcut, dar ne-aţi jignit’ + Promisiune pentru fani

Nicuşor Stanciu face scandal! S-a dezlănţuit după victoria istorică în faţa Ucrainei. Căpitanul tricolorilor a prins tupeu şi i-a pus la zid pe cei care au criticat echipa naţională. A avut un discurs precum Gică Hagi acum 25 de ani.

Nicuşor Stanciu şi-a ieşit din minţi. L-au afectat anumite materiale negative, la adresa lui, la adresa unor coechipieri.

Nicuşor Stanciu face scandal!

„Îmi cer scuze dacă v-am jignit vreodată pe voi, cei din presă! Le cer scuze și celor două-trei mii de fani care ne-au huiduit și au plecat de la meciul cu Bulgaria! Nu sunt deloc ironic. Sunt scuze sincere.

Ceea ce vă rog eu, ca și căpitan al echipei, indiferent de ceea ce se va întâmpla la meciul următor și la EURO, indiferent dacă veți scrie sau vorbi de bine sau de rău, vă rog… Să rămână totul la critică! Pentru că în doi ani ați dus-o la un alt nivel. Și n-am zis niciodată nimic.

Ați jignit colegi de-ai mei, pe mine… Iar acum câteva zile, înainte de Euro… Nu avem nicio problemă cu critica. Să ziceți că eu sunt slab, că ăla e slab, că celălalt. Dar nu jigniți! Ceea ce i-ați făcut lui George (n.r. Pușcaș) în ultimul an și jumătate… Pot să accept, sunt cel mai slab număr 10, n-am nicio problemă…

Visul meu de mic a fost să ajung la națională. Și eu, ca și voi, am trecut prin multe. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine.

Criticați, cât vreți, dar nu ne mai jigniți! Citiți articolele pe care le-ați scris… Nu poți, dacă ai suflet în tine, să scrii asemenea cuvinte despre un jucător sau altul”, a declarat Stanciu, la conferință.

Nicuşor Stanciu a părăsit sala în aplauzele jurnaliștilor români. A avut şi un mesaj pentru fani. „Cred că vom fi la fel ca și până acum. Știam ce ne așteaptă, nivelul care este și cum să ne ridicăm la acest nivel. Mă cunosc pe mine, îmi cunosc colegii, știu că nu vom face nicio petrecere pentru acest succes. Ne vom gândi exclusiv la următorul meci”, a reacționat căpitanul echipei. Gândurile zboară deja la meciul de sâmbătă, cu Belgia, de la Koln.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed