Gest uriaş al lui Nicușor Stanciu! Fotografie pentru istorie alături de Olimpiu Moruţan. S-a întâmplat imediat după victoria cu Ucraina / Foto

România a înregistrat o victorie istorică în prima fază a grupelor la EURO 2024! Tricolorii lui Edi Iordănescu au spart toate barierele în cadrul duelului direct cu prima reprezentativă a Ucrainei, scor final 3-0. Golurile partidei au fost marcate de către Nicușor Stanciu (29), Răzvan Marin (53) și Denis Drăguș (57).

Căpitanul naționalei noastre a expus categoric o atitudine de lider, atât în teren, cât și în afara acestuia. La finalul partidei, Stanciu a făcut cel mai nobil gest față de unul dintre coechipierii săi.

Gest uriaş al lui Nicușor Stanciu!

Stanciu i-a oferit lui Olimpiu Moruțan tricoul în care a marcat pentru prima dată la EURO 2024. Mijlocașul nu a putut evolua la turneului final din Germania, fiind răpus de o accidentare gravă încă din data de 24 aprilie. A suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în cadrul partidei dintre Ankaragucu și Beșiktaș.

Internaționalul român a făcut deplasarea cu delegația tricolorilor în Germania, la inițiativa oficialilor Federației Române de Fotbal.

”Gest de CĂPITAN! Nicu i-a oferit tricoul în care a marcat primul gol la un turneu final lui Olimpiu Moruțan!”, au transmis moderatorii paginii de Instagram a echipei naționale.

”Astăzi, la fel ca de fiecare dată, ai fost cel care ne-a unit. Iar faptul că pe mine m-ai luat cu voi pe teren, e incredibil… Sunt atât de recunoscător pentru prietenia noastră și îți mulțumesc pentru fiecare moment în care mi-ai fost alături. Ești un om atât de bun, cum puțini au sanșa să întâlnească…

Felicitări pentru gol și victorie, căpitane!”, a transmis Moruțan, pe social media, la scurt timp după ce a republicat fotografia cu bunul său prieten și coechipier.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed