Nicuşor Bancu se teme de meciul cu Ucraina! Dezvăluiri înaintea debutului la EURO 2024. Avertisment pentru propria echipă

Nicuşor Bancu are emoții înainte de debutul la EURO 2024 cu Ucraina. Fundașul naționalei este convins că învățăturile lui Edi Iordănescu îi vor ajuta pe tricolori să depășească faza grupelor.

România – Ucraina se joacă luni, de la ora 16:00, pe stadionul din Munchen. Meciul va putea fi vizionat pe PRO TV.

Nicuşor Bancu se teme de meciul cu Ucraina!

Înainte de fluierul de start, Nicușor Bancu a mărturisit, pentru frf.tv, că se teme de meciul cu Ucraina. Jucătorul se așteaptă ca meciurile din grupă să fie grele, însă are încredere în colegii săi.

Cât despre selecționerul Edi Iordănescu, Bancu nu se îndoiește de învătăturile lui, de care spune că este un antrenor complet din toate punctele de vedere.

”Va fi un meci foarte greu (n.r. cu Ucraina). Aici la EURO vor fi meciuri grele. Întâlnim niște jucători foarte buni, dar dacă vom fi o echipă compactă, o familie, cu siguranță că nu le va fi ușor adversarilor.

Nu mă gândesc la cei cu care voi juca, fiecare echipă în parte are jucători foarte buni. Și noi suntem buni totuși, nu ne-a făcut nimeni cadou această calificare, suntem încrezători că putem învinge pe oricine.

Domnul Iordănescu este un antrenor complet din toate punctele de vedere. Selecționerul ne presează să fim concentrați la antrenamente, la sală, pentru a fi focusați în meci 100%.

Nu este entuziasm foarte mare, dacă ținem cont de turneul la care suntem. Vrem să fim foarte entuziasmați după ieșirea din grupe, pentru că acesta este obiectivul. Trebuie să fim uniți ca să ieșim din grupe.

Eu îmi doresc foarte mult asta, să dau randament la acest turneu și să îmi ajut echipa”, a declarat Nicușor Bancu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed