Nicolae Stanciu, răspuns pentru ucraineni! Mesaj înaintea meciului direct. Selecţionerul adversarilor l-a lăudat pe căpitanul tricolorilor

Nicolae Stanciu a vorbit despre meciul România – Ucraina, primul pentru tricolori la EURO 2026. Partida se joacă pe Allianz Arena, luni, 17.06, de la ora 16.00.

Căpitanul naționalei a avut un mesaj pentru selecționerul Ucrainei, după cec Serhiy Rebrov l-a lăudat. Stanciu crede că nu el este principalul pericol pentru poarta adversarei de azi.

Nicolae Stanciu, mesaj pentru ucraineni

Nicolae Stanciu a fost prezent la conferința de presă premergătoare meciului cu Ucraina din această seară. Căpitanul naționalei este unul dintre cei doi tricolori care a fost prezent și la EURO 2016 din Franța. Al doilea este Denis Alibec.

„Pentru mine înseamnă totul de fiecare dată când îmbrac tricoul naționalei, să ajung să-mi reprezint țara la două turnee finale este ceva unic. Eu și Denis am vorbit cu ei, am încercat să le transmitem ce va fi aici, ce înseamnă un turneu final, pentru că nu se compară cu nimic. Toată lumea este pregătită și cred că toți știm la ce să ne așteptăm.

Au fost foarte bune aceste zile, atât în Germania, cât și cele de la Mogoșoaia. Ne-am pregătit pentru acest moment, suntem conștienți ce ne așteaptă. Cu cât se apropie meciul, toată lumea va simți tensiune, emoții, nu doar cei tineri. Dar ne-am pregătit pentru acest moment, suntem unde ne doream și merităm să fim. Cred că vom fi bine mâine”, a spus căpitanul „tricolorilor”.

Stanciu a avut și un mesaj pentru selecționerul Ucrainei care l-a lăudat.

„Nu pot spune că-l cunosc pe domnul Rebrov, dar am avut discuții în trecut. Poate de asta m-a menționat. Nu cred că sunt eu principalul pericol pentru ei, mereu am spus că forța noastră este grupul și ăsta este adevărul. Îi mulțumesc pentru cuvinte și tot ce îmi doresc este ca mâine să fim noi fericiți, iar ei mai puțin!”, a mai spus fotbalistul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed