Nicolae Stanciu, lăudat de un coechipier de la națională. ‘Vreau să stau pe lângă el’. Cine este ‘fanul’ lui Stanciu

Nicolae Stanciu este lăudat de un coechipier de la echipa națională. Din lotul echipei naționale face parte și un tânăr jucător, care se află la a 3-a prezență în tricoul primei selecționate.

Este vorba de Raul Opruț, fotbalistul celor de la Hermannstadt, care a vorbit despre experiența sa la echipa națională.

Nicolae Stanciu, admirat de Raul Opruț

Nicolae Stanciu este admirat de fundașul lateral de la Hermannstadt. Raul Opruț a vorbit despre atmosfera de la echipa națională, dar și despre căpitanul primei reprezentative.

„M-am împrietenit cu Nicu, e un băiat de nota 100. El e un veteran, încă nu am apucat să vorbesc atât de mult despre sfaturi, dar vreau să stau pe lângă el pentru că are foarte mulți ani pe la națională, a prins și ultimul EURO și ne va ajuta în această campanie”, a spus Raul Opruț pentru AS.ro.

După ce a auzit cuvintele frumoase pe care i le-a adresat Opruț, Nicolae Stanciu a vorbit și el despre relația cu jucătorii tineri din lotul lui Edi Iordănescu.

„Nu e nicio presiune, încerc să-i ajut și să procedez așa cum au făcut-o și alți jucători experimentați cu mine. În perioada când eram și eu la fel. Îmi doream să ajung și eu la echipa națională la 18 sau 19 ani, dar așa a fost să fie.

Tot ce îmi doresc pentru ei este să vină aici și să rămână constanți în evoluții. Asta e cel mai important. Să nu se mulțumească că au îmbrăcat tricoul naționalei o dată sau de două ori și să devină delăsători”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit sursei menționate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed