Elias Charalambous nu s-a abținut! Anunțul clar al italianului înaintea meciului cu Voluntari. Nicolae Dică, direct vizat

Elias Charalambous nu s-a abținut! Anunțul clar al italianului înaintea meciului cu Voluntari. Nicolae Dică, direct vizat.

FC Voluntari – FCSB se joacă joi, de la ora 21:00, pe stadionul Anghel Iordănescu. Elias Charalambous a prefațat meciul și a vorbit despre fostul antrenor al roș-albaștrilor, Nicolae Dică.

Elias Charalambous s-a dezlănțuit!

Elias Charalambous a a fost prezent la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari, echipa lui Nicolae Dică. Italianul este de părere că îl așteaptă un meci dificil, dar nu are decât să aibă toată încrederea în jucătorii lui că vor obține cele trei puncte.

Cât despre Dică, acesta a mărturisit că a auzit doar cuvinte bune la adresa lui.

”Încă un joc dificil. Singurul lucru pe care trebuie să-l facem e să avem încredere în noi. Trebuie să dăm totul și obiectivul e să câștigăm toate cele trei puncte.

Am jucat trei meciuri într-o săptămână. Cred că e bine pentru jucători. E bine pentru noi că avem meciuri consecutive. Mâine trebuie să luăm pas cu pas meciul.

Dică a fost aici, îl respect mult. Am auzit lucruri bune despre el. Dar e un meci, iar noi ca antrenori analizăm tot. Sigur, am văzut că a schimbat câteva lucruri în jocul echipei.
Trebuie să facem bine și sunt sigur că jucătorii noștri vor da totul pe teren”, a spus Charalambous, potrivit digisport.ro.

Înainte de confruntarea directă, FCSB ocupă locul întâi în clasamentul din Superligă, cu 58 de puncte adunate, iar FC Voluntari este pe poziție de retrogradare, locul 14 cu 27 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed