Nicolae Dică nu a rămas dator. L-a taxat imediat pe Pintilii. Gigi Becali se va enerva cumplit

Nicolae Dică nu a rămas dator. Fostul antrenor al celor de la FCSB i-a răspuns succesorului său, Mihai Pintilii. Actualul tehnician al celor de la FCSB a oferit o infomație eronată în cadrul unui interviu, iar Dică l-a taxat.

Mihai Pintilii susține că a redresat echipa după ce a primit postul de antrenor principal. Tehnicianul fără licență spunea, în mod eronat, că a reușit să ridice echipa în clasament mult mai mult decât a făcut-o de fapt.

Nicolae Dică, replică tăioasă pentru Pintilii

Nicolae Dică i-a oferit un răspuns lui Mihai Pintilii, după ce acesta a oferit o informație eronată. Actualul antrenor de la FCSB a spus că, în momentul demisiei lui Dică, echipa se afla pe locul 14, lucru care nu este adevărat.

„Situația, rezultatele au făcut în așa fel încât să rămân eu antrenor. Probabil era și greu să vină acum cineva după niște rezultate nu bune, foarte bune. Echipa era pe locul 14, dacă nu mă înșel, când a plecat Nicolae Dică”, a spus Mihai Pintilii la podcastul „Victory Extra Time”.

Replica actualului antrenor de la CS Mioveni a venit imediat.

„El nu știe de pe ce loc am luat echipa. El nu știe pe ce loc era echipa când a preluat-o el. Pe 14 am luat-o eu, nu el. După ce am învins-o pe Sepsi, eram pe 6, în play-off, cu două jocuri mai puțin disputate.

Eram pe 6-7, putea să ne depășească Petrolul parcă în acea etapă. Pintilii se înșală! Iar dacă rămâneam și câștigam cele două restanțe, probabil ajungeam și eu pe 4-5”, a spus Nicolae Dică la Orangesport.

Mihai Pintilii i-a luat locul lui „Nick” după etapa a 16-a, atunci când piteșteanul și-a dat demisia. Pintilii a reușit să ducă echipa de pe locul 6 până pe locul 3.

În mandatul lui Dică, echipa lui Gigi Becali s-a aflat o singură dată pe locul 14, după două etape de la startul campionatului.

După plecarea de la FCSB, Nicolae Dică a semnat cu CS Mioveni, echipă pe care o antrenează în prezent.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed