Nicolae Dică, făcut praf după umilinţa de la Silkeborg! Se cer măsuri dure împotriva antrenorului de la FCSB: ‘A greșit! E haos total!’

Nicolae Dică este făcut praf după umilinţa de la Silkeborg! Se cer măsuri dure împotriva antrenorului de la FCSB. Vicecampioana a făcut figuraţie în Danemarca, iar tehnicianul roş-albaştrilor este socotit ca principalul vinovat.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, pune piciorul în prag. Spune că Nicolae Dică a greşit total strategia vicecampioanei.

Nicolae Dică, făcut praf după umilinţa de la Silkeborg!

Dumitru Dragomir îl trage la răspundere pe Nicolae Dică după Silkeborg – FCSB 5-0. Fostul președinte al Ligii Profesionite de Fotbal este de părere că FCSB are nevoie de o mână de fier în vestiarul vicecampioanei.

„Haos total, haos total. Trebuie cineva să așeze echipa această. Eu am urmărit declarația antrenorului în care antrenorul își asumă că el a luat decizia de a lăsa titularii acasă. Dacă a făcut așa ceva, a greșit. Eu l-am susținut, dar dacă el a făcut treaba asta, a greșit, pentru că e haos total. N-am văzut așa ceva până acum.

Jucători tineri, jucători de perspectivă, jucători de echipa națională parcă au uitat fotbalul. Unii prea grași, unii nu pot să fugă… se întâmplă ceva acolo.

Nu poate nimeni să mă convingă că nu e haos acum la FCSB. Am spus asta de acum două luni. Am spus: <<Opriți haosul, că se alege praful>>. Așa s-a întâmplat. Pentru că eu sunt antrenor de meserie, nu sunt unul care vorbește din tribună. Aici e nevoie de o mână de fier care să-i adune pe jucători și să facă o echipă, pentru că există talente acolo”, a spus Dumitru Dragomir, în direct la ProArena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Piers Morgan aruncă bomba. Ce se întâmplă cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Presa din toată lumea a anunțat că Ronaldo și-ar...

FCSB a dat de pământ cu CS Mioveni și a urcat pe locul 4 în Superligă

Vicecampioana României, FCSB, a făcut instrucție cu CS Mioveni...

Parteneri
Recomandari