Neluţu Varga, umilit în direct! Atac devastator la adresa patronului lui Dan Petrescu. Dezvăluiri incendiare ale unui jucător de naţională

Neluţu Varga, umilit în direct! Atac devastator la adresa patronului lui Dan Petrescu. Dezvăluiri incendiare ale unui jucător de naţională. Cristi Manea a plecat cu scandal de la CFR Cluj.

Neluţu Varga l-a jignit pe Cristi Manea după ce fundaşul nu a mai vrut să semneze prelungirea cu CFR Cluj.

Neluţu Varga, umilit în direct!

Neluțu Varga a avut tupeul să-l facă praf pe jucător. Asta doar pentru că a refuzat prelungirea. Fundașul dreapta a fost atacat vehement de patronul lui Dan Petrescu, dar acum a primit o replică pe măsură.

După ce Manea a refuzat prelungirea înțelegerii cu vicecampioana României, Varga a spus despre fotbalist că e „nesimțit” și l-a acuzat că a „umblat cu fofârlica”. Replica jucătorului e devastatoare. Manea spune că a primit un salariu mai mic atunci când i s-a oferit prelungirea. Mai mult, fundaşul spune că sunt probleme cu banii la echipa din Gruia, conform prosport.ro.

„Am văzut declarația, dar nu vreau să comentez. Nu știu dacă a spus chiar așa. Ei, când am fost la negocieri, îmi dădeau mai puțin decât aveam înainte. Nu mi s-a părut OK. Asta după ce că nu ne luam banii la timp, câteodată.

Dar chiar dacă mi-ar fi dat foarte mult tot nu rămâneam pentru că vreau să joc și afară și cred că e momentul potrivit să fac un nou pas. Cred că am realizat multe lucruri la CFR, sunt respectat de suporteri și m-a dezamăgit pentru că eu am dat totul pentru acest club și am câștigat trofee”, a declarat Cristi Manea, conform sursei citate.

Fundaşul nu s-a oprit aici. „Eu îmi doresc doar să joc. Nu vreau să merg la un club unde să nu am șanse să joc. Am încredere în impresarul meu, Pini Zahavi, care este unul dintre cei mai mari din lume și reprezintă jucători ca Lewandowski.

N-am mai vrut eu să continui la CFR Cluj. Îmi doresc să plec afară. E greu să mai găsesc motivație în România”, a mai declarat fundașul dreapta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed