Dan Petrescu a dat ordin! Ce este obligat să facă Neluţu Varga. Doar aşa se poate bate CFR Cluj la titlu

Dan Petrescu a dat ordin! S-a aflat ce este obligat să facă Neluţu Varga. Doar aşa se poate bate CFR Cluj la titlu în Superliga. Antrenorul echipei din Gruia spune că are nevoie de achiziţii pentru îndeplinirea obiectivelor.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj cu gânduri mari. Vrea să ducă echipa în acest sezon în grupele Conference League şi să ia titlul.

Dan Petrescu a dat ordin!

CFR Cluj nu a mai luat titlul în Superliga de două sezoane. Dan Petrescu a revenit pentru a stopa această cădere. Vrea şi un parcurs cât mai lung în cupele europene. Antrenorul a început, din nou, să-şi inventeze probleme.

Spune că echipa sa nu a realizat toate transferurile dorite şi că are un buget mai mic decât al rivalilor de la FCSB, pe care îi vede favoriți la titlu și în campionatul care urmează.

„Nu este pregătirea ideală, fiindcă nu am toți jucătorii. Doi sunt la naționala noastră, altul la cel al Albaniei. Măcar de ei știm că se antrenează serios, joacă. Sper să nu apară probleme de sănătate. Iar eu îmi doresc să duc echipa, din punct de vedere fizic, acolo unde am dus-o tot timpul. Adică să alergăm foarte mult și să fim bine, puternici”, a spus Petrescu.

Speră ca unele lucruri să se întâmple săptămâna viitoare, când va avea loc plecarea în cantonamentul din Austria. „Să am măcar 70% din lotul final pentru următorul sezon. Au fost multe schimbări și vor mai fi. Au venit 4-5 jucători, sper să mai vină tot pe atâția. Vreau întăriri peste tot, în toate compartimentele”, a spus Petrescu.

A explicat și cum ar arăta în viziunea sa lotul ideal. „Doi jucători de valoare pe fiecare post plus 3-4 tineri. Cam asta ar trebui ca să putem face față pe toate fronturile, cupe europene, campionat și Cupă. Am spus că primul 11 era bun, dar nu aveam bancă. Iar eu am adus asta primul în România, vreau o echipă pentru campionat și o alta la fel de bună pentru cupele europene”, a încheiat antrenorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed