Neluţ Roşu face anunţul serii! Ce le-a transmis fanilor după autogolul de la Galaţi: ‘O seară neagră’ + Dinamo, început groaznic de sezon

Neluţ Roşu face anunţul serii! S-a aflat ce le-a transmis fanilor după autogolul de la Galaţi. Dinamo are un început groaznic de sezon. A pierdut şi cu Oţelul lui Dorinel Munteanu, după un autogol.

Jucătorul lui Ovidiu Burcă spune că nu renunţă la luptă. Este convins că a avut ghinion la autogolul pe care l-a înscris.

Neluţ Roşu face anunţul serii!

„O să mergem pe acelaşi drum. Nu o să ne abatem. Vom fi aceeaşi echipă, vom practica şi acelaşi joc. A fost greu şi sezonul trecut şi am reuşit. Încercăm să practicăm un fotbal frumos care la un moment dat va da roade. Suferim încă, dar ne vom reveni în următoarele partide. Sperăm ca la următorul meci să facem o figură frumoasă cu CFR Cluj. Au fost acele înfrângeri care ne-au apăsat şi ne-au dat în spate”, a spus Neluţ Roşu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Dinamo are un început foarte slab de sezon. Are doar 8 puncte, iar retrogradarea este aproape. Totuşi, Roşu spune că nu vor fi probleme. Este convins că echipa sa se va salva. „Să analizăm unde greşim şi ce nu facem bine. Să revenim pe drumul cel bun. Fanilor nu le reproşăm nimic, e cea mai frumoasă galerie. le mulţumim şi ne pare rău că nu îi facem fericiţi. Sperăm să acumulăm puncte şi să nu avem emoţii. Dacă eram în atac şi dădeam acolo se ducea peste. Am avut şi puţin ghinion. O seară neagră pentru mine”, a mai spus jucătorul celor de la Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed