Neil Lennon face revoluţie la Rapid! Cum vor giuleştenii să ia titlul în Superliga. Antrenorul giuleştenilor a spus clar

Neil Lennon a prefațat primul meci din Superliga, dar și primul ca antrenor pe banca Rapidului. Tactica de joc pe care tehnicianul nord-irlandez are de gând să o abordeze în stagiunea care este pe cale să începă.

Primul meci al Rapidului, din noul sezon de Superliga, se va juca cu UTA Arad. Partida se va desășura la Arad, vineri, de la ora 19:15.

Neil Lennon face revoluţie la Rapid! Cum vor giuleştenii să ia titlul în Superliga

La conferința de prezentare a noilor jucători, Neil Lennon a dezvăluit ca va aborda un nou sistem de joc în care va evolua cu trei fundași. Tehnicianul non-irlandez vrea ca Rapidul să se situeze printre primele 5 echipe care se vor bate pentru titlul de campioană.

Mai mult de atât, antrenorul este uimit de condiția fizică a căpitanului Cristi Săpunaru.

„E greu să anticipezi, dar vor fi în jur de cinci-şanse echipe care vor fi în lupta pentru titlul. Şi vreau ca Rapid să fie printre ele. Cu siguranţă campioana FCSB este o contracandidată, la fel Craiova, Farul şi CFR Cluj. Noi avem un lot tânăr, trebuie să fim consecvenţi pe tot parcursul campionatului. Avem mulţi jucători tineri de care sunt foarte mândru şi în care am foarte multă încredere.

Planul este să jucăm cu trei fundaşi, aşa am abordat toate meciurile de pregătire. Având în vedere jucătorii din lot, vom evolua în 3-5-2. Pare că şi jucătorii reacţionează foarte bine la acest sistem şi atunci nu trebuie să complicăm lucrurile.

Cristi Săpunaru este un sportiv excepţional, să te afli la 40 de ani într-o stare fizică atât de bună şi să fii în continuare motivat este extraordinar. Este un jucător important al nostru şi îl vom folosi ori de câte ori echipa va avea nevoie de el.

Orice antrenor are nevoie întotdeauna de jucători noi. Însă cu jucătorii din sezonul trecut, plus cei care au venit acum, suntem mulţumiţi, pentru că avem dubluri pe aproape fiecare post. Probabil că vom încerca să mai aducem 1-2 jucători”, a declarat Neil Lennon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed