Mutu a intervenit în conflictul dintre galeria Rapidului și Cristina Neagu: `Pe sportivi ar trebui să-i intereseze mai puțin ce e în tribună, nu se poate controla! Și mie mi s-a întâmplat!`

I-a venit rândul și lui Adrian Mutu să se pronunțe în cazul galerie Rapid versus Cristina Neagu. Spre deosebire de toată lumea care până acum s-a poziționat de partea handbalistei înjurate sau de partea ultrașilor, Mutu a încercat să ia calea de mijloc.

Și a explicat că el știe foarte bine cum stau lucrurile, mai ales că în cariera sa în Italia, de exemplu, i s-a strigat de multe ori din tribune ”țigane”.

”Noi rămânem uniți. Nu știu ce s-a întâmplat exact acolo. Mi s-a întâmplat și mie pe alte stadioane. Deci cred că facem prea mare caz. Se întâmplă astfel de lucruri. Nu poți să le oprești. Dacă nu le accepți, oricum nu ai ce să faci.

Mie chiar mi s-a întâmplat și mai aproape de casă astfel de lucruri. Normal că nu le-am acceptat, sau nu mi-au plăcut. Dar sunt lucruri care se întâmplă pe stadioane. Și asta face parte din sport.

Sunt lucruri psihologice, pe undeva. Sau câteodată. Fac și lucrurile acestea pentru a te scoate din zona aceea de campion, de câștigător. Sunt lucruri care se fac.

Ca să reușești să-l destabilizezi, în cazul meu, sau al tuturor sportivilor care pot să fie decisivi într-un meci, trebuie să intri puțin în capul lui, și să te joci cu mintea lui, ca să-l scoți din mână.”, a explicat Mutu la Fanatik Superliga.

”Se fac intenționat, ca să te scoată din mână!”

”Mie mi s-a întâmplat câteodată să gestionez bine, în sensul să mă ambiționez și mai tare și să nu bag în seamă. Câteodată le-am dat apă la moară și eram cu gândul mai mult la ei decât la treaba pe care trebuia să o fac.

Te poate scoate din ritm. Pentru că te enervezi și în loc să te concentrezi pe meciul tău începi să ai alt meci cu suporterii. Ceea ce ei vor.

Cred că pe sportivi ar trebui să-i intereseze mai puțin ceea ce se întâmplă în tribună. Pentru că nu se poate controla. Atâta timp cât există pasiune, rivalitate, nu ai cum să controlezi lucrurile.

Mai ales că sunt și lucruri care se fac intenționat, ca să te scoată din mână. Cred că un jucător la un anumit nivel trebuie să fie pregătit și din acest punct de vedere.”, a continuat antrenorul Rapidului.

”I-am spus asta lui Săpunaru”

”Gândește-te ce o să se întâmple la derby-uri, acum în play-off. O sală are 5.000 de spectatori. Sau 7.000. Arena Națională are 55.000. Alte stadioane au 40.000. Și al nostru are 13.000. Și așa mai departe.

Mult mai mulți oameni. Și nu o să fie lucruri de genul… Săpunaru, și este un jucător reprezentativ, a fost înjurat în hal fără de hal. Și nu s-a mai făcut același caz.

I-am spus însă și lui Cristi. Nu te mai gândi la asta. Pentru că ei asta vor. Să te scoată din mână”, a mai spus Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed