Mutarea momentului în Formula 1! Satelitul Red Bull Racing a luat decizia. Pilotul a semnat chiar în Canada

Mutarea momentului în Formula 1. Satelitul Red Bull Racing a decis să prelungească contractul unui pilot cu câteva ore înainte de Marele Premiu al Canadei de la Montreal.

Japonez Yuki Tsunoda (24 de ani) va disputa în 2025 al cincilea lui sezon pentru echipa italiană cu sediul la Faenza.

Yuki Tsunoda a semnat chiar în Canada. Mutarea făcută de satelitul Red Bull Racing

Racing Bulls a prelungit cu un an contractul pilotului japonez Yuki Tsunoda, a anunţat această echipă de Formula 1, partener al Red Bull. Mutarea s-a făcut chiar înaintea Marelui Premiu al Canadei de la Montreal.

 „Sunt foarte fericit să rămân la Racing Bulls. Este plăcut să-mi cunosc viitorul când nu a trecut mult din acest sezon. Echipa are un mare proiect de dezvoltare şi sunt încântat să fac parte din el”, a declarat Tsunoda,

Japonezul reuşeşte cel mai bun început de sezon al său de când a debutat în acest sport în 2021. El este acum pe locul 10 în clasamentul piloţilor, cu 19 puncte, 14 mai mult decât experimentatul său coechipier australian Daniel Ricciardo, potrivit agerpres.ro

Tsunoda a disputat 71 de Mari Premii cu Racing Bulls, fosta AlphaTauri. Cel mai rezultat al său este un loc patru obţinut la Abu Dhabi în 2021. El a încheiat pe locul 14 campionatul mondial în 2021 şi 2023 şi pe locul 17 în 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed