Mutarea forţată de Mihai Rotaru! Vedeta din Superliga care ar putea ajunge sub comanda lui Costel Gâlcă. Dezvăluiri de ultimă oră

Mutarea forţată de Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova! Vedeta din Superliga care ar putea ajunge sub comanda lui Costel Gâlcă din această vară. Dezvăluirile de ultimă oră vin din partea oltenilor.

Mihai Rotaru are nevoie de întăriri la echipa pe care o conduce. În această vacanță trebuie definitivat lotul oltenilor care au reușit calificarea în Conference League. Urmează să fie făcute câteva transferuri în următoarea perioadă.

Vedeta din Superliga ar putea ajunge la echipa lui Mihai Rotaru!

Jair Tavares, 29 de ani, și-a încheiat conturile cu Petrolul. Mijlocașul este liber de contract și studiază ofertele. Oltenii au vrut să îl ia și în 2023, dar oferta de 100.000 de euro nu a fost acceptată de ploieșteni. Costel Gâlcă, tehnicianul echipei va decide ce va face în privința jucătorului.
CSU Craiova are vacanță până pe 10 iunie, când va avea loc reunirea formației, urmată de vizita medicală.

Conform gsp.ro, în perioada 10-16 iunie, echipa se va pregăti pe plan local după care lotul va pleca în Austria pentru un stagiu de pregătire.

Până la plecarea în cantonament, lotul trebuie stabilit. Transferurile trebuie finalizate în perioada următoare.

Brazilianul Jair Tavares, 29 de ani, este momentan în atenția juveților.

Jair așteaptă orice propunere. În ultimul sezon, a avut 8.000 de euro/lună la Petrolul. Un salariu de aproximativ 15.000 de euro/lună ar fi foarte mulțumitor pentru acesta.

Impresarii săi studiază piața românească, dar și pe cea din zona arabă. Fotbalistul a fost propus și în Emiratele Arabe Unite de unde așteaptă un răspuns.

Jair a început fotbalul în țara natală, la Ituano, și a ajuns în Europa în 2016.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed