Costel Gâlcă dă lovitura verii! Jucătorul de titlu care vine la CSU Craiova. Tocmai s-a salvat de la retrogradare cu fosta sa echipă

Costel Gâlcă dă lovitura verii! Jucătorul de titlu care vine la CSU Craiova. Tocmai s-a salvat de la retrogradare cu fosta sa echipă. Mihai Rotaru vrea să îi facă trupă de titlu noului său antrenor.

Sub comanda lui Costel Gâlcă urmează să ajungă unul dintre cei mai experimentaţi portari din Superliga.

Costel Gâlcă dă lovitura verii!

Silviu Lung Jr. pleacă de la Poli Iași, după doar un sezon petrecut în Copou. Ajuns în Moldova în vara anului trecut, după despărțirea de Al-Raed, goalkeeper-ul a strâns 23 de partide în stagiunea recent încheiată. Portarul a semnat un contract pentru un singur sezon cu Poli Iași, iar acum s-a înțeles cu noua echipă, conform gsp.ro.

Goalkeeper-ul cu 3 meciuri la echipa națională nu pleacă din România, dar de data aceasta se va bate la titlu. Conform sursei citate, fotbalistul de 34 de ani s-a înțeles cu CSU Craiova. Astfel, începând de stagiunea următoare, Silviu Lung Jr. se va afla sub comanda lui Costel Gâlcă. Se va bate pentru postul de titular cu Laurențiu Popescu (27 de ani) și David Lazar.

Poli Iași rămâne astfel fără unul dintre cei mai importanți fotbaliști. În acest moment, Tony da Silva (43 de ani) mai are în lot doi portari: Ionuț Ailenei și Toma Niga. De-a lungul carierei, Lung a mai jucat la marea rivală, FC Universitatea Craiova, Astra, Kayserispor și Al-Raed.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed