Mutare de ultimă oră a lui Adrian Mititelu! FCU Craiova are un nou antrenor. I-a decis soarta lui Nicolo Napoli / Foto

Mutare de ultimă oră a lui Adrian Mititelu! FCU Craiova are un nou antrenor. I-a decis soarta lui Nicolo Napoli. Anunţ oficial al clubului din Bănie. În urmă cu doar câteva minute, Eugen Trică a fost numit oficial antrenor.

Adrian Mititelu, mutare disperată, în speranţa că o poate salva pe FCU Craiova de la retrogradare. L-a numit antrenor principal pe Eugen Trică.

Mutare de ultimă oră a lui Adrian Mititelu!

Eugen Trică s-a despărţit, în timp record, de Alexandria şi a revenit în Bănie. Antrenorul cu care FCU Craiova a revenit în Superliga, s-a întors la echipa lui Adrian Mititelu. Are 7 etape la dispoziţie pentru a o salva pe FCU Craiova de la retrogradare.

În schimb, Nicolo Napoli nu a fost îndepărtat din club. Face însă un pas în spate. Va fi director tehnic în noul staff anunţat de club pe reţelele de socializare.
🔥Noul staff tehnic FCU 1948:
📌Nicolo Napoli – Director Tehnic
📌Eugen Trică – Antrenor Principal
📌Florin Drăgan – Antrenor Secund
📌Valentin David – Antrenor Secund
📌Gabriele Aldegani – Antrenor Portari
📌Vlad Țăran – Preparator Fizic”, se arată pe pagina de facebook a grupării din Bănie.

 

Eugen Trică trebuie să demosntreze în timp record că e cartea câştigătoare. O preia pe FCU Craiova într-o situaţie de criză. Echipa alb-albastră se află pe loc de baraj de menţinere în Superliga. Craiovenii sunt la egalitate de puncte cu Dinamo, prima pe loc de retrogradare directă. Lanterna roşie, FC Botoşani, are un singur punct peste olteni.

FCU Craiova are o deplasare crucială în următoarea etapă. Joacă pe terenul celor de la Poli Iaşi, altă formaţie aflată pe loc de baraj de menţinere.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed