Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Avertisment dur pentru patronul celor de la FCU Craiova. Echipa alb-albastră nu mai are nicio şansă

Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Avertisment dur pentru patronul celor de la FCU Craiova. Echipa alb-albastră nu mai are nicio şansă. Aflaţi pe loc de baraj, oltenii riscă să retrogradeze din Superliga.

Un fost patron din primul eşalon îl avertizează pe Adrian Mititelu. Spune că FCU Craiova nu mai are nicio şansă să se salveze de la retrogradare.

Adrian Mititelu se va enerva cumplit!

Echipa lui Adrian Mititelu a fost eliminată şi din Cupa României, dar riscă să și retrogradeze din Superliga. Marian Iancu, fostul patron de la Politehnica Timișoara, a comentat situația tensionată de la clubul din Bănie și a ținut să-i distrugă pe jucători.

A spus că disputa dintre cei patron şi fiul său se va încheia cât de curând. Fostul patron de la Politehnica Timișoara crede că principala problemă a grupării din Bănie este lotul plin de „jucători de curtea școlii”.

„Bun, tată și fiu, același temperament. Două temperamente cu o asemenea încărcătură oltenească pot genera un asemenea conflict care probabil se va stinge.

Este un conflict doar de idei. Țin foarte mult la Mititelu senior pentru angajamentul lui total. El vine din tribune, din galeria Craiovei Maxima. Bun, lucrurile sunt simple, lotul este foarte slab. Și mental, la nivel profesional și la nivel fotbalistic.

Lotul e slab, sunt captivi într-un lot foarte slab. S-a construit ușor-ușor pe mingicari, pe jucători de curtea școlii. Fără ca cineva să-i tragă de mânecă.

Domnule Mititelu, nu merge așa fotbalul în terenul ăsta mare de 100 de metri. Nu e la fel ca ăla din curtea școlii, mie nu-mi place Coman. Jucători de o singură fază, eu nu-i suport.

Nu-mi place Mitriță, deși în ultimul timp a mai pus umărul la pian. E un jucător de sclipire, dacă Coman are loc în echipă, trebuie să aibă și Mitriță. Mitriță l-am văzut în ultimul timp că e capabil să miște un pic și combina asta, să o împingă de la spate, nu să stea să aștepte, să joace alții pentru el”, a declarat Marian Iancu, fostul patron de la Politehnica Timișoara, conform prosport.ro.

Pentru cei de la FCU Craiova urmează un duel crucial în lupta pentru supravieţuire. Vor juca în deplasare pe terenul celor de la Poli Iaşi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed