Moment emoționant în Formula 1. Primele imagini cu Schumacher în echipamentul celor de la Mercedes /Foto

Înainte de startul sezonului 2023 din Formula 1, a avut loc un moment extrem de emoționant în cadrul echipei Mercedes.

Mick Schumacher, fiul legendarului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a fost fotografiat pentru prima oară într-un monopost Mercedes.

Mick Schumacher, moment emoționnt în Formula 1

Mercedes a distribuit fotografii cu pilotul de rezervă Mick Schumacher în monopostul Scuderiei. Mick va completa un loc de ”rezervă” în noul sezon de F1.

Schumacher și-a făcut debutul în F1 cu Haas în 2021 și a continuat până în 2022, dar germanul a fost abandonat în favoarea compatriotului Nico Hulkenberg pentru 2023, pe fondul unui parcurs mixt de rezultate care l-au făcut să obțină 12 puncte din 43 de starturi.

Cu puține oportunități full-time în altă parte pe grilă, Schumacher a semnat în cele din urmă cu Mercedes ca nouă rezervă, ceea ce înseamnă că pilotul de 23 de ani va interveni dacă fie Hamilton, fie Russell nu vor putea concura.

Marți seară, Mercedes a distribuit imagini cu un Schumacher zâmbitor care stătea în cabina de pilotaj pentru a obține un scaun personalizat modelat în jurul său, în cazul în care apare situația menționată mai sus, sau pentru orice potențială sarcină de testare.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Înțelegerea lui Schumacher cu Mercedes vine în urma tatălui său, de șapte ori campion mondial de F1, Michael a concurat pentru ”Săgețile argintii” în perioada 2010-2012, împreună cu stinturile anterioare în mașinile sport și seria de mașini DTM touring.

După ce s-a alăturat echipei Mercedes, Schumacher junior a declarat: „Sunt încântat să fac parte din Echipa Mercedes-AMG PETRONAS F1 ca pilot de rezervă pentru 2023 și mă angajez să ofer totul pentru a contribui la performanța lor în acest mediu foarte competitiv și profesionist.”

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed