Miss Croația a rupt tăcerea. Ce spune Ivana Knoll despre acuzele care i se aduc: `Nu am haine care să îmi acopere aceste părți!` /Foto

Ivana Knoll a fost prezentă la partida Croația-Canada din cadrul Cupei Mondiale și a creat din nou isterie în Qatar.

Fosta ”Miss Croația” a răbufnit și le-a răspuns persoanelor care o critică în mediul online și nu numai.

Miss Croația a spus totul

Ivana a considerat că lucrurile vor fi foarte relaxate în Qatar, iar stilul ei vestimentar nu va fi un subiect de discuții.

„La început, mă gândeam că totul va fi confortabil și nu vor exista restricții, deși Cupa Mondială se dispută în Qatar. Apoi, am auzit de regulile de aici și am fost șocată. Codul vestimentar interzice să-ți arăți umerii, genunchii, buricul, iar eu m-am gândit ‘Doamne, nici măcar nu am haine care să îmi acopere aceste părți!’.

Am fost foarte nervoasă, pentru că, deși nu sunt musulmană, eu, în Europa respect hijabul și niqabul. Așa că și ei (n.r. cei din Qatar) trebuie să respecte felul nostru de a trăi, religia noastră și chiar și rochiile mele. Eu sunt catolică, din Croația, și am venit aici pentru Cupa Mondială.

Când am ajuns, am fost surprinsă să văd că nu mi-a făcut nimeni vreo problemă din cauza vestimentației. Te lasă să porți tot ce vrei, cu excepția clădirilor guvernamentale. Și, într-un final, sunt ok cu asta.”, a declarat Ivana Knoll, conform Yahoo Sports.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed