Mirel Rădoi are mari probleme. Ce a făcut echipa fostului selecţioner. A încasat-o grav şi la ultimul meci

Mirel Rădoi are mari probleme. S-a aflat Ce a făcut echipa fostului selecţioner. A încasat-o grav şi la ultimul meci după ce a pierdut în întâlnirea cu Al-Wasl. Echipa antrenorului român nu se regăseşte.

Prezentă în sferturile de finală ale Cupei Președintelui, echipa lui Mirel Rădoi a fost învinsă. Astfel, a mai ratat un trofeu important.

Mirel Rădoi are mari probleme!

Gruparea pregătită de Mirel Rădoi, Al-Jazira a pierdut în sferturile de finală ale Cupei Președintelui, cu scorul de 0-3. Al Wasl este echipa care a reușit să îi învingă.
Au marcat Lima, Caio Canedo și Jung Seung-Hyun. Pentru Mirel Rădoi, înfrângerea a venit cum nu se putea mai rău.

La venirea pe banca lui Al-Jazira în iarna acestui an, Rădoi a debutat cu victorie, 1-0 cu Al-Arabi, după care seria neagră a început. Acum a ajuns la 5 partide consecutive fără succes, 4 eșecuri și o remiză. Trupa lui Rădoi se află pe locul 8 în campionat, cu 21 de puncte obținute în 16 meciuri.

Aventura din Golf!

Rădoi și-a început aventura din Golf pentru prima dată la Al-Tai, din Arabia Saudită, unde a avut un salariu în valoare de 1,2 milioane de euro. După patru luni la Al-Tai, s-a mutat în Emirate, la Al-Bataeh, pe care a preluat-o la începutul actualului sezon și la care a stat până pe data de 4 ianuarie 2024.

În România, Mirel Rădoi și-a început cariera de antrenor (august 2018 – noiembrie 2019),la naționala de tineret a României apoi a trecut la echipa de seniori (noiembrie 2019 – noiembrie 2021). A mai antrenat la CSU Craiova (august 2022 – decembrie 2022).

”Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo 6 s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, a spus selecționerul pentru as.ro.

În 2023, fostul selecționer al României a condus echipa în 13 meciuri. A obținut patru victorii și patru egaluri, iar cinci dintre partide le-a pierdut. A luat echipa de pe locul 9 și a dus-o pe locul 7.

Ajuns la Al-Bataeh, în mai 2023, o altă echipă din Emirate, românul a fost plătit regește și a stat până la începutul acestui an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed