Mirel Rădoi a dat marea lovitură! Suma uriaşă pe care a câştigat-o fostul selecţioner. Totul a ieşit la iveală

Mirel Rădoi a dat marea lovitură! A recunoscut suma uriaşă pe care a câştigat-o doar din fotbal. Fostul selecționer a spus tot adevărul, la scurt timp după începerea colaborării cu formația din Emirate.

Mirel Rădoi, moment de sinceritate! Fostul selecționer a vorbit despre veniturile sale, imediat după ce a oficializat colaborarea Al-Jazira.

Mirel Rădoi a dat marea lovitură!

Mirel Rădoi a semnat un contract valabil de un an și jumătate cu Al-Jazira, formație ce activează în campionatul Emiratelor Arabe Unite! Fostul selecționer va beneficia de un salariu în valoare de 2,5 milioane de euro anual.

Rădoi a mai antrenat formații precum FCSB, FC Argeș și CSU Craiova, în perioada 2015-2022, urmând să plece, la scurt timp după, în Emirate. Mirel a ocupat funcția de selecționer al naționalei U21, după care a preluat prima reprezentativă.

Ca jucător, fostul selecționer și-a petrecut mare parte din carieră la Steaua, în 2009 urmând să plece în Arabia Saudită. A colaborat cu Al-Hilal, Al-Ain și Al-Ahli, iar în Qatar, fostul selecționer a colaborat cu Al-Arabi.

Când a tras linie, în urma peripețiilor, Mirel a reușit să strângă impresionanta sumă de 15 milioane de euro.

”Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo 6 s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri!”, a spus selecționerul pentru as.ro.

Prezentat oficial la Al-Jazira

Tehnicianul a semnat cu Al-Jazira, iar oficialii clubului i-au făcut o prezentare ca la carte. „O carieră incredibilă ca jucător, o călătorie grozavă ca antrenor. Mirel Radoi este gata să se îmbarce în noua sa aventură cu Al-Jazira!”, a transmis clubul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed