Mirel Rădoi a dat cărţile pe faţă! A dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, la CSU Craiova. E cel mai mare regret al său

Mirel Rădoi a dat cărţile pe faţă! A dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, la CSU Craiova. E cel mai mare regret al său din cariera de antrenor. În acest moment, fostul selecţioner o pregătește pe Al Bataeh, din Emiratele Arabe Unite.

Mirel Rădoi a vorbit despre perioada petrecută la CSU Craiova. A dezvăluit că și-ar fi dorit să mai continue la această echipă. A recunoscut că a luat cu greu decizia de a-și da demisia.

Mirel Rădoi a dat cărţile pe faţă!

„(n.r. de unde regretă că a plecat) De la Craiova! Puțin regret am avut și când am plecat de la tineret, vă spun sincer. Aș fi vrut să termin mandatul cu o nouă calificare. Dar cel mai mare regret a fost acum, la Craiova. Nu mi-a fost absolut deloc ușor când am luat decizia aceea. Și nu doar după discuția din vestiar cu echipa și cu băieții, vorbesc despre ce s-a întâmplat”, a spus Rădoi, conform gsp.ro.

După eliminarea celor de la CSU Craiova din Cupa României, Mirel Rădoi a precizat că n-are nicio problemă cu jucătorii echipei. A fost deranjat de atitudinea președintelui clubului, Sorin Cârțu.

Antrenorul a dezvăluit că Sorin Cârțu a venit cu sugestii privind antrenamentele echipei, fapt care l-a scos din sărite pe Rădoi. „Între mine și jucători, indiferent de articolele care au apărut, nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine, semnalele au fost clare după această partidă, din partea clubului.

Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă ne luăm după nea Sorin (n.r. – Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova), așa se pare, că sunt consecința unui joc slab. Dacă președintele clubului face evaluări publice de genul ăsta, nu le face cu mine, atunci o să-i predau ID-ul, să vină el înapoi.

Cred că a înțeles greșit mesajul când am zis că o să-l apreciez toată viața pentru momentul în care m-a debutat. De acolo până să ne spună ce să facem noi la antrenamente, în condițiile în care nu ești prezent la antrenament, lucrurile astea n-o să le accept și n-am acceptat de la nimeni!

Spun doar lucrurile care m-au deranjat, nu am ceva cu Sorin Cârțu. Indiferent cine face propuneri, tot patronul Mihai Rotaru ia decizia. Am cugetat asupra a ceea ce s-a întâmplat. Acum am luat decizia.

Cât am fost aici, patru luni, am tot colectat informații, lucrurile care s-au spus. Foarte multe dintre ele au venit din interior. Și atunci, decât să fie o situație implozivă la acest club, mai bine plec eu și toate lucrurile astea se vor lămuri.

Nu e normal! Trebuie să se termine cu lucrurile astea la nivel de club. Pentru că altfel Craiova nu va ajunge niciodată unde și-a propus, să câștige titlul. Dacă așteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Și eu, și echipa, și clubul. Îmi pare rău n-am reușit să ne calificăm în Cupă.

Lucrurile care se produc din interior… pentru mine este o problemă mare. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea și fac analize, îi las pe dânșii să conducă”, declara Mirel Rădoi, după meciul de Cupă FC Argeș – CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed