Mircea Rednic s-a enervat cumplit! Ce l-a scos din minți după înfrângerea cu Rapid: ‘Am făcut cadouri’ + Atac dur la adresa arbitrajului

Mircea Rednic s-a enervat cumplit după înfrângerea cu Rapid. Antrenorul spune că scorul nu este echitabil și că echipa sa ar fi putut să câștige în Giulești.

Rapid a câștigat meciul cu UTA, scor 4-1, și este pe locul 2 în Superliga, după ce a acumulat 51 de puncte.

Mircea Rednic s-a enervat cumplit

„Noi am revenit în joc. Am început bine repriza a doua, în loc sa fie 2-2, a fost 3-2. Le-am făcut cadouri. Am avut 25 de minute în care echipa a jucat. Echipa a jucat. Ei nu au avut mari șanse. Păcat că de scorul ăsta. Zici, mamă ce i-au dominat. Nici vorbă.

Tu ce faci ca arbitru, după ce că încurci jocul, poziționează-te. Nu stai ca un coconet în mijlocul drumului.

Scorul este prea drastic. Trebuie să aibă încredere. Știu ce înseamnă să ai 2-0, să intri cu 2-1 la pauză. Noi puteam să câștigăm. Și reacția publicului era cam negativă. Nu aveau soluții. Asta este. Avem sâmbătă meci. Trebuie să fim pozitivi. Să eliminăm greșelile mari pe care le-am făcut. Le-am zis să intre cu curaj. Cel mai experimentat jucător a greșit. Asta este. Am greșit am luat gol, apoi din nou. Asta este. La meciul ăsta chiar am făcut cadouri. Realitatea nu este cea de pe tabelă.”, a declarat Mircea Rednic după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed