Mircea Rednic nu s-a mai abţinut! Mesaj clar pentru Dan Şucu. Ce i-a cerut patronului de la Rapid

Mircea Rednic nu s-a mai abţinut. Antrenorul a avut un mesaj clar pentru Dan Şucu, după ce UTA a câștigat meciul cu FCU Craiova, scor 3-2.

Tehnicianul a pus ochii pe un jucător care aparține celor de la Rapid și spune că va insista pentru prelungirea împrumutului.

Mircea Rednic, mesaj clar pentru Dan Şucu

UTA a câștigat meciul cu FCU Craiova, scor 3-2, și se bate pentu play-off. La finalul meciului, Mircea Rednic a anunțat că își dorește ca împrumutul lui mijlocașul Cătălin Vulturar de la Rapid să fie prelungit. Giuleștenii au plătit pentru fotbalist 400.000 de euro celor de la Lecce.

Internațional de juniori cu selecții la U19 și U21 a inrat în meciul cu FCU Craiova în minutul 76.

„Am avut probleme de lot astăzi. La pauză Marcelo s-a simțit obosit și s-a văzut în execuții. Pe Pedro îl felicit pentru prima aparție, a jucat foarte bine tactic, a fost prezent, și-a pus amprenta pe joc la mijloc. Apoi visul meu. Dă, Doamne, să nu mai mor – i-am văzut pe frumoșii voștri, blonzii voștri (n.r. – Vulturar și Mihai), să joace împreună. Și au făcut-o foarte bine.

Vulturar a intrat bine de tot. Curajos? Nu sunt curajos, și cu Mihai să nu credeți că am ieșit să risc. L-am băgat pentru că a meritat. Iar Cătălin are calitate. L-am văzut și pe viu la echipa națională, de asta l-am primit cu brațele deschise când mi-a fost propus. E pe stilul lui Mico (n.r. – Claudiu Micovschi), dă 100% la antrenament, are calitate, este inteligent, are bun-simț și respect, iar asta contează. Voi încerca să formez un mijloc solid pentru anul care vine.

E jucătorul Rapidului, dar domnul Șucu e un om inteligent și știe că un jucător care stă pe bancă și nu joacă nu are cum să progreseze. Aici le creăm toate condițiile, au și un antrenor de nu mai vorbesc, Doamne-Dumnezeule, ce antrenor! Glumesc (n.r. – zâmbește)”, a declarat Rednic, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed