Mircea Lucescu s-a enervat cumplit! Ce s-a întâmplat la meciul celor de la PAOK Salonic. Antrenorul român a trecut prin clipe cumplite

Mircea Lucescu s-a enervat cumplit! S-a aflat ce s-a întâmplat la meciul celor de la PAOK Salonic. Antrenorul român a trecut prin clipe cumplite. A avut emoţii în timpul meciului crucial din campionatul Greciei.

Mai mult, Mircea Lucescu i-a făcut praf pe cei de la Aris Salonic. Asta pentru modul în care au fost primiţi oaspeţii pe stadion.

Mircea Lucescu s-a enervat cumplit!

Mircea Lucescu a dezvăluit condiţiile în care a văzut derby-ul câştigat dramatic de fiul său. Răzvan Lucescu a intrat astfel definitiv în istoria lui PAOK. Este primul antrenor care cucereşte două titluri cu gruparea de pe Toumba.

Mircea Lucescu a participat apoi şi la sărbătoarea incredibilă de pe stadionul lui PAOK. Peste 40.000 de fani au făcut senzaţie. „Magic nu pot să spun, asta înseamnă că aştepţi de la cineva să îţi aducă succesul. Ăsta a fost muncit, gândit de-a lungul timpului. A fost un campionat extrem de greu… nu din punct de vedere al nivelului tehnic, dar din punct de vedere al participării suporterilor la fenomenul acesta. Sunt oameni care dau totul pentru echipa lor. Aveam acelaşi lucru în Turcia cu Galatasaray şi Beşiktaş.

E o atmosferă care te copleşeşte la Salonic. Pleacă de la dragoste, ajung la agresivitate, la furie… sunt fanatici. Ne-am suit într-un microbuz al clubului, ne-au izolat într-un colţ al stadionului, într-un cub de sticlă… nici nu puteai să respiri.

Din punct de vedere profesional… acum cu el, am retrăit momentele aşa cum le trăiam pe bancă, pe marginea terenului. Emoţii, senzaţii, sentimente, treceam de la una la alta. Au fost nişte momente destul de grele, mai ales în ultimele 10 minute cu eliminarea fundaşului central. E o victorie imensă, merită toate felicitările. I-am mulţumit că m-a făcut să retrăiesc acele momente extraordinare. Am ce să fac acum, mă duc să văd meciurile lui. Roata vieţii s-a schimbat, acum eu mă duc după el.

În istoria lui PAOK e de mult, e o legendă. A fost… au trecut mulţi antrenori de valoare prin Salonic„, a declarat Mircea Lucescu pe aeroport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed