Mircea Lucescu s-a dezlănţuit! Ce l-a nemulţumit la jocul lui Dinamo. Avertisment pentru oamenii lui Zeljko Kopic

Mircea Lucescu a fost prezent la meciul de baraj pentru menținere / promovare în Superliga dintre Dinamo și Csikszereda.

Elevii lui Zeljko Kopic au câștigat, scor 2-0, dar Mircea Lucescu a fost nemulțumit de ceea ce a văzut în teren. Se aștepta ca deznodământul să fie diferit.

Mircea Lucescu, nemulţumit la jocul lui Dinamo

Mircea Lucescu nu a fost deloc impresionat de jocul elevilor lui Zeljko Kopic. Antrenorul se aștepta la un scor mult mai categoric ținând cont că au jucat cu o echipă din liga secundă. A fost însă impresionat de atmosferă.

Dinamo a câștigat cu Csikszereda, scor 2-0, în manșa tur a barajului de menținere / promovare în Superliga. Returul se joacă săptămâna viitoare.

„2-0 în meciurile de tipul ăsta nu înseamnă prea mult, dar e un rezultat pozitiv. S-a văzut o diferență de joc. Sincer, mă așteaptam la ceva mai mult între Dinamo și o echipă de liga a doua.

Ar fi trebuit să concretizeze mai mult situațiile de gol. Au avut 3-4 situații clare. Eu sper să reușească să facă rezultat acolo și să rămână în Divizia A, care e de nivelul lui Dinamo. A fost un meci interesant. Publicul a fost extraordinar.

Ceva mai bine ar fi trebuit să se prezinte arbitrul. Eu mă mir că n-au fost desemnați arbitri FIFA, arbitri importanți”, a spus Lucescu, după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed