Mircea Lucescu nu s-a mai abținut! Ajutor nesperat pentru cei de la Dinamo. Ce a făcut antrenorul înaintea meciului

Mircea Lucescu nu s-a mai abținut! Ajutor nesperat pentru cei de la Dinamo. Ce a făcut antrenorul înaintea meciului.

Dinamo va juca cu Oțelul Galați, duminică, de la ora 20.00, pe teren propriu, în etapa cu numărul 26 din SuperLiga.

Mircea Lucescu, ajutor nesperat pentru cei de la Dinamo

Antrenorul încearcă să le dea o mână de ajutor celor de la Dinamo. Mircea Lucescu a mers, din nou, la baza de antrenament de la Săftica pentru a sta de vorbă cu jucătoii, înaintea meciului cu Oțelul.

Tehnicianul i-a salutat pe fiecare în parte, apoi pe filmarea postată se aude cum le transmite: „Mult succes (Good luck)”.

Fanii au reacționat imediat și au postat mai multe mesaje.

”Să vină și Țiriac… cu 50 de milioane de euro!”,  ”Mulțumim Nea Mircea, orice sfat venit din partea unui campion e bine venit!!!”, ” Este lucru mare macar ca vine si sta de vorba cu ei le va prinde bine atat jucatorilor cat si lui Kopic”, ”Foarte frumos!aa ne bucuram cainilor, e un inceput bun,sa speram ca se apropie tot mai mult de echipa si de jucatori, cel putin le ridica moralul.SUPER FORZA DINAMOOOOO”, Imaginea pe care o vreau eu este sa fie in clasament pe locul 1”, sunt doar câteva mesaje ale fanilor.

Lucescu a mers să discute cu fotbaliștii și cu antrenorul Zeljko Kopic și săptămâna trecută. Dinamo luptă să se salveze de la retrogradare. Este pe locul al 16-lea în clasament (ultimul) cu 19 puncte.

„Este impresionant să vezi că domnul Lucescu se simte bine în compania noastră, la Dinamo, dânsul este o parte importantă din istoria acestui club mare, parte din familia noastră și este oricând bine-venit să fie aici cu noi”, a spus Zeljko Kopic pentru GSP.ro.

„Nu se pune problema să investesc la Dinamo”

„Nu se pune problema să investesc la Dinamo! Cât timp Dinamo nu are un stadion nou, e greu pentru cineva să investească. Nu ai în ce [investi]! Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă.

Zona lui Dinamo e foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit, fiind central. Lumea de acolo (n.r. de la Dinamo din Liga 1) trebuie să încerce să salveze echipa. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să discut despre salvare.

E nevoie de o participare totală a conducerii, a suporterilor, ca să treacă peste momentele acestea. O să vedem ce va fi”, a declarat săptămânile trecute Mircea Lucescu, la DigiSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed