Mircea Lucescu, ignorat! Gest incredibil al lui Dan Șucu. Cine va fi noul antrenor al celor de la Rapid

După ce Dan Șucu a decis demiterea din funcția de antrenor a lui Cristiano Bergodi, oficialii celor de la Rapid au și dat startul căutărilor pentru un înlocuitor competent al italianului. Mircea Lucescu, unul dintre tehnicienii care au fost ofertați de către alb-vișinii, i-a transmis un răspuns acționarului majoritar din Giulești.

Lucescu nu va antrena Rapidul și l-a sfătuit pe Dan Șucu să nu aducă niciodată un antrenor anglo-saxon în Giulești, în contextul răspândirii zvonului cum că Neil Lennon ar fi alesul pentru a-i pregăti pe bucureșteni.

Gest incredibil al lui Dan Șucu!

”Nu că nu ar fi buni sau ar fi slab pregătiți. Dar anglo-saxonii nu se potrivesc cu stilul nostru!”, ar fi esența mesajului transmis de Lucescu lui Șucu, la digisport.ro.

Numai că șeful giuleștenilor nu a dat nici cea mai mică importanță sfatului primit de la cel mai titrat antrenor al României. După partida cu FCSB, Șucu a hotărât să-l instaleze pe Neil Lennon în Capitală.

În cariera de antrenor, statisticile arată că Lennon a antrenat 536 de meciuri pe Celtic, Bolton și Hibernian și doar 29 de partide în altă parte a Europei.

În afara Regatului, antrenorul în vârstă de 52 de ani a antrenat doar o singură echipă, pe Omonia, cu doi ani în urmă. Alături de ciprioți, Lennon a reușit să obțină 12 victorii, 10 înfrângeri și 7 rezultate de egalitate, de-a lungul a șapte luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed