Mircea Lucescu face dezvăluirea momentului! O echipă de Ligue 1 a venit după el ca să-l convingă să plece de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu face dezvăluirea momentului! O echipă de Ligue 1 a venit după el ca să-l convingă să plece de la Dinamo Kiev.

Informația s-a aflat abia acum, când Mircea Lucescu a făcut-o publică. Francezii de la Nice i-au făcut o întrebare celebrului antrenor român.

Mircea Lucescu, dorit de Nice

Mircea Lucescu a mărturisit. „Nu mai contează ce s-a întâmplat, eu nu negociez cu nimeni. Au fost discuţii când am jucat la Rennes, au venit cei de la Nice, dar nici prin cap nu mi-a trecut să plec. Aici, în Ucraina, sunt mari eforturi pentru a duce mai departe campionatul.

Au fost nişte reprezentaţi de la Nice atunci, când am jucat cu Rennes. Puteam să merg şi la Fenerbahce în vară, înaintea lui Jesus (n.r. – Jorge), dar nu am vrut.

Nu e caracterul meu şi nu aş fi putut face asta, să las echipa în situaţia în care era. Dacă oamenii de aici vor decide că e nevoie de o schimbare, atunci plec”, a dezvăluit Lucescu la PrimaSport.

Dinamo Kiev a jucat la Rennes pe 6 octombrie 2022, în grupele Europa League, meci încheiat cu 2-1 în favoarea francezilor. Nice era pregătită atunci de elvețianul Lucien Favre. De pe 10 ianuarie 2023, la cârma echipei a fost numit Didier Digard.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed