Mircea Lucescu a dat cărţile pe faţă! Mesaj clar pentru Ovidiu Burcă. Fanii lui Dinamo, direct vizaţi

Mircea Lucescu a dat cărţile pe faţă! A venit cu un mesaj clar pentru Ovidiu Burcă. Fanii lui Dinamo sunt direct vizaţi.

Antrenorul celor de la Dinamo Kiev a asistat la meciul Dinamo-FC Botoșani, scor 1-0.

Mircea Lucescu a dat cărţile pe faţă

Mircea Lucescu s-a arătat a fi impresionat de atmosfera de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Dinamo abia a promovat, e altceva la Liga 1 față de Liga 2. E extraordinar ce văd, mă refer la atmosfera de pe stadion. E o competiție între galerii. Suporterii pot ajuta să crească nivelul campionatului. Despre Dinamo nu îmi pot face o impresie după un singur meci. Am spus că trebuie răbdare, nu se poate construi o echipă peste noapte, mai ales când nu sunt bani.

Banii sunt în vestul Europei și sunt folosiți pentru a face diferența între vest și est. Campionatul e lung, sunt multe echipe care se bat, e un campionat echilibrat. Nu văd o echipă care să se apere, toate încearcă să facă spectacol, pentru suporteri, în primul rând. Am fost și pe Giulești, am vrut să le văd pe amândouă, pe Dinamo și Rapid, să îmi fac o idee de potențialul campionatului românesc.

Apreciez ce face Burcă, ținem legătura, dar în continuare susțin că nu se poate construi o echipă peste noapte”, a spus Mircea Lucescu după partida Dinamo-FC Botoșani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed