Mircea Lucescu a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri incredibile despre cei de la Dinamo. Antrenorul nu s-a mai abţinut

Mircea Lucescu a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri incredibile despre cei de la Dinamo. Antrenorul nu s-a mai abţinut. Fostul tehnician de la Dinamo Kiev şi-a făcut un obicei de a veni la antrenamentele câinilor în ultima vreme.

Mircea Lucescu dezvăluie că nu este prima dată când i-a ajutat pe cei de la Dinamo. A pus umărul şi din punct de vedere financiar la echipa din Ştefan cel Mare.

Mircea Lucescu a dat cărţile pe faţă!

Mircea Lucescu a rememorat și alte momente când a sprijinit activ clubul Dinamo. O dată a contribuit financiar ca roș-albii să plătească licența sportivă. Ultima oară, în 2021, a organizat un amical la Kiev, între cele două Dinamo.

Banii strânși din meci, aproximativ 300.000 de euro, au fost folosiți tot pentru ca Dinamo să obțină licența și să continue în prima divizie. „Prin 1994, cred, am ajutat cu bani ca să ia licența. Apoi, acum trei ani, am organizat acel amical la Kiev. Când eu am simțit că este nevoie cu adevărat de mine ca să mă implic, am făcut-o pentru Dinamo. Sunt momente când trebuie să acționezi.

Dinamo este un club prea important, nu trebuie să dispară din prima divizie”, a declarat Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

Și vara trecută, Lucescu a fost de acord cu organizarea unui meci de verificare între Dinamo și Dinamo Kiev în Austria. „Este impresionant să vezi că domnul Lucescu se simte bine în compania noastră, la Dinamo, dânsul este o parte importantă din istoria acestui club mare, parte din familia noastră și este oricând bine-venit să fie aici cu noi”, a spus şi Zeljko Kopic, actualul antrenor al celor de la Dinamo, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed