Milionarul care l-a făcut praf pe Gigi Becali! Atac devastator la adresa latifundiarului din Pipera. Va ieși un mare scandal

Milionarul care l-a făcut praf pe Gigi Becali! Atac devastator la adresa latifundiarului din Pipera. Va ieși un mare scandal. Un fost patron din Superliga a avut doar cuvinte de laudă pentru Gigi Becali, despre care spune că își antrenează echipa din sufragerie. Fostul mare arbitru îl asigură pe patronul roș-albaștrilor că titlul e al său, în acest sezon.

FCSB se îndepărtează tot mai mult de rivalele la titlu. În 23 de partide, echipa lui Elias Charalambous a strâns 50 de puncte, și este la distanță de 11 puncte de ocupanta locului doi, Rapid.

Milionarul care l-a făcut praf pe Gigi Becali!

Adrian Porumboiu îl laudă pe Gigi Becali pentru cum arată echipa în acest sezon, și crede că patronul echipei ar trebui să primească titlul de cel de cel mai bun antrenor.

„Domne, până ia titlu, trebuie să primească un alt titlu. De cel mai bun antrenor. Detașat, de departe! Să iei atâtea puncte, să-i bați pe toți din sufragerie? Ar trebui să ia lecții restul.

Să nu mai stea pe bancă. Să stea acasă frumos, picioarele în apă caldă, cu un strop de șampanie și poate sunt mai inspirați. Domnul Becali trebuie să primească titlul de antrenor emerit.
Păi dacă îi bate pe toți de acasă? Vă dați seama dacă s-ar duce să și stea pe bancă?(n.r. – O să ia Champions League) Vai de mine…”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru fanatik.ro.

Adrian Ilie, fostul jucător al Stelei a făcut o mică ironie la adresa lui Gigi Becali. „O să fie noul antrenor al lui Manchester United. Că și așa vrea el să-i bată pe Barcelona”, a spus cel preclit Cobra.

„Decizia vine din sufragerie”

Adrian Porumboiu este de părere că Elias Charalambous nu are nici un rol la echipă, ci este pus doar de formă. Toate deciziile vin direct din sufrageria lui Gigi Becali.

„Nu ai ce să-i zici. Omul anunță, spune echipa dinainte, nu sunt surprize. Pe mine mă amuză gesturile lui Charalambous. El poate să dea din mâini cât o da, poate să și zboare, dar decizia vine din sufragerie. Nu urmează să se întâmple ce le spune. Se întâmplă ce le spune Gigi.

E transparent. Spune ‘Așa joc, hai băteți-mă’. Și nu îl bate nimeni. Campionatul e jucat. Păi la atâtea puncte? Era jucat la 2-3 puncte, dar acum?”, a mai spus fostul mare arbitru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed