Miki Buzărnescu s-a împăcat cu fostul iubit? Merge la meciul FCSB-ului cu Viking ca să-i țină pumnii lui Marco Dulca, dar când s-au despărțit, l-a acuzat de abuz!

După câteva luni de dragoste toridă, Mihaela Buzărnescu, celebră jucătoare de tenis, și Marco Dulca, fotbalist și fiul lui Cristi Dulca, și-au spus adio.

N-a fost o despărțire chiar de… primăvară, și asta pentru că sportiva, mai în vârstă cu aproape 12 ani decât fotbalistul atunci la Mioveni, a avut o ieșire pe rețelele de socializare care a făcut valuri, la momentul respectiv.

”În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Miki Buzărnescu, pe Instagram.

Ulterior însă, Miki a schimbat tonul. ”Au fost alte lucruri la mijloc, amândoi suntem sportivi așa că ne înțelegeam foarte bine sacrificiile pe care trebuia să le facem. Îmi pare rău că s-a terminat așa și mă bucur că echipa lui a reușit să rămân în Liga 1.

Am mai urmărit și eu meciurile echipei, e normal, fiind implicată multe luni în relația asta să urmăresc. Au fost zilele fiecăruia de naștere, dar cam astea au fost conversațiile.

Sunt lucruri personale care ne privesc pe noi doi și care mai bine să rămână între noi. Suntem sportivi și sper ca ambii să avem succes în continuare. În rest, cine știe, poate ne vom mai întâlni vreodată!”, spunea Miki.

Care câtă vreme au format un cuplu, n-a lipsit din tribune de la Mioveni. De ceva timp, mai exact de când Marco Dulca a devenit jucătorul FCSB-ului, Miki a tot fost văzută pe Arena Națională.

Acolo unde va fi cu siguranță și la partida cu Viking, fiind dată de gol de fiica lui Mihai Stoica. Teodora, fata managerului stelist, a postat pe Instagram o poză cu bilete la meci și le-a dat tagg Mihaelei Buzărnescu și soției lui Jonas Taam.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari