Mii de oameni, în stradă! Imagini fabuloase cu Farul lui Gică Hagi. Toată Constanţa sărbătoreşte titlul / Video

Mii de oameni, în stradă! Imagini fabuloase cu Farul lui Gică Hagi. Toată Constanţa sărbătoreşte titlul după Farul-FCSB 3-2. O mare de oameni sărbătoreşte luni seară, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, alături de echipa Farul câştigarea trofeului Superligii.

Echipa lui Gică Hagi a traversat cu un autocar descoperit oraşul de la stadionul Farul până la Piaţa Ovidiu. Pe traseul strada Soveja, bulevardul Mamaia, Capitol, bulevardul Tomis.

Imagini fabuloase cu Farul lui Gică Hagi

În Piaţa Ovidiu, jucătorii erau aşteptaţi de mii de oameni care au umplut piaţa şi străzile din zonă cu câteva ore înainte de sosirea echipei.

Sărbătoarea a început cu imnul Farului, cântat de 3 Sud Est. Jucătorii au urcat pe scenă cu trofeul şi toată piaţa a scandat: Farul, Farul!”, i-a ovaţionat pe fotbalişti şi a cântat alături de ei: “Suntem noi, suntem noi, campionii României suntem noi!”.

Lângă Gheorghe Hagi, pe scenă sunt şi soţia sa şi fiica lor, Kira. Fanilor le-a fost prezentat rând pe rând staful, iar apoi fiecare jucător în parte. Toţi au fost întâmpinaţi cu urale de mulţime. „Hagi, Hagi!”, a scandat publicul în momentul în care a fost prezentat Gheorghe Hagi.

Farul Constanţa a reuşit duminică seară performanţa istorică de a câştiga titlul de campioană a României. Constănţenii au învins în penultima etapă a sezonului chiar rivala FCSB, scor 3-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed