Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! Ce a putut spune despre adversarii de la Rapid. Cum i-au inspirat giuleştenii pe cei de la FCSB

Mihai Stoica surprinde pe toată lumea! S-a aflat ce a putut spune despre adversarii de la Rapid. Cum i-au inspirat giuleștenii pe cei de la FCSB.

FCSB a învins-o pe Sepsi cu scorul de 1-0 și a reușit să obțină toate punctele, chiar dacă echipa s-a prezentat slab. Nici Mihai Stoica nu a fost mulțumit de cum a arătat echipa pe partea de defensivă.

Mihai Stoica surprinde pe toată lumea!

Mihai Stoica a mărturisit că FCSB s-a inspirat de la rivalii din Superliga, Rapid, în meciul din etapa cu numărul 25 cu CFR Cluj, atunci când giuleștenii au ales să joace defensiv în repriza secundă.

„Am jucat de nota 7, de nota 5 ofensiv, de nota 9 defensiv. Am jucat la adăpstul rezultatului, am marcat relativ repede. Golul este o capodoperă, acţiune colectivă, capodoperă! 10 jucători din 11 au atins mingea, înainte de a marca. Preluarea lui Olaru este formidabilă, şi pasa lui Baba, toată lumea se aştepta să dea la poartă. Băluţă…a zis să încerce să mai dea cu dreptul.

Ne-am inspirat şi noi de la Rapid. Ei au făcut o repriză a doua a meciului la Cluj impecabilă, din punct de vedere defensiv, cu excepţia ocaziei lui Muhar. Spun cu mâna pe inimă că Sepsi, care ne-a dominat teritorial, nu a avut nicio ocazie în repriza a doua”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FCSB rămâne lider de clasament în urma a 25 de etape. Roș-albaștrii au reușit să strângă 54 de puncte. Locul al doilea este ocupat de Rapid, care a reușit să se impună în meciul cu CFR Cluj. ocupanta locului doi, și să obțină cele trei puncte peste.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed