Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Atac fără menajamente la Olimpiu Moruţan. Ce l-a scos din sărite pe oficialul de la FCSB

Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Atac fără menajamente la Olimpiu Moruţan. L-a scos din sărite pe oficialul de la FCSB. Asta s-a întâmplat după declaraţiile fostului jucător al vicecampioanei.

Oficialul celor de la FCSB a reacționat după declarația făcută de Olimpiu Moruțan la finalul meciului România – Kosovo, scor 2-0.

Mihai Stoica s-a enervat cumplit!

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, l-a pus la punct pe internaționalul român, Olimpiu Moruțan, după declarația făcută la finalul partidei cu Kosovo.

„Răzvan Marin e jucător bun, dar şi el a avut o ieşire după meciul cu Israel. Moruţan de ce e supărat? Te gândeşti că eşti pe locul 2 şi că eşti calificat, dar nu asta e ideea! Tu trebuie să te califici, nu doar să fii acum pe loc de calificare. Avem totuşi şanse mari de tot, eu cred că ne vom califica.

E normal ca suporterii să fie supăraţi. Noi avem la FCSB 2 suporteri care vin peste tot, care stau la VIP, care au cele mai bune locuri şi care ne înjură de ne sparg. Dar ştiu că sunt ultra suporteri, ce să le fac? Să mă înjur cu ei? M-am maturizat şi eu, ce să le faci?

Aşa şi la echipa naţională, tu ai avut 1-0 cu Israel şi apoi a venit repriza aia a doua de coşmar. Normal că atunci ieşi şi spui că nu jucăm nimic”, a declarat Meme Stoica la Orange Sport.

Declarația lui Olimpiu Moruțan după România – Kosovo 2-0

„Trebuie să jucăm tiki-taka cum vă place vouă. Mă bucur că am câștigat. Nu contează cine joacă bine. Asta ne dorim și noi, să jucăm bine. Mai trebuie să punem unele lucruri la punct.

Am avut un om în plus, am mers peste ei. Ne doream victoria, asta e clar.

Vom vedea la meciurile următoare ce vom face. Lumea nu ne vede calificați, suntem jucători slabi, dar noi încercăm să dăm totul.

Lumea nu ne vede calificați. Suntem jucători slabi. Noi jucăm pentru noi. Toată lumea ne critică. Normal că suntem slabi, nu? Am jucat prost cu Israel, deci suntem slabi.

Ne bucurăm că am câștigat acum. Am jucat puțin mai bine azi, nu? Am jucat mai liberi. Dacă suntem slabi, mergem mai departe. Așa cum suntem, vrem să ne calificăm la EURO! Acesta este obiectivul nostru”, a spus Olimpiu Moruțan la finalul meciului România – Kosovo, 2-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed