Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave lansate în direct. Ce l-a scos din minţi pe oficialul celor de la FCSB

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave lansate în direct. S-a aflat ce l-a scos din minţi pe oficialul celor de la FCSB. Acesta i-a desfiinţat pur şi simplu pe oficialii din FRF. Totul s-a întâmplat după ce România la pierdut pe Coubiş.

Andrei Coubiş nu mai vrea să audă de România, lucru care l-a scos din sărite pe Mihai Stoica.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

Managerul general al celor de la FCSB i-a pus la zid pe federali. Ştie de ce Coubiş a ales să nu mai vină la echipa naţională. „La Coubiş, o să-l ia naţionala de tineret a Italiei. Eu l-am văzut. A fost rezervă, rezervă, la naţionala U19, în Slovacia, la EURO, contra Italiei.

După aceea, am auzit poveşti că ar fi fost rezervă pentru că nu-ştiu-ce ar fi vorbit cu cei din Italia. Băi, oameni buni. Nu puteai să ţii jucător ca ăla rezervă. El se antrenează cu Milan. Are un fizic, de poate să te şi protejeze până la autocar. Nu ai cum aşa ceva. În condiţiile în care, când îl bagi, îl bagi fundaş dreapta. El e fundaş central, e o fiară”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

În schimb, selecţionerul de la Under 21, Emil Săndoi caută scuze. „Aveam semnale că este căutat şi de persoane care sunt angrenate în Federaţia Italiană de Fotbal. Chiar directorul sportiv de la Milan mi-a spus că a primit o convocare şi de la Italia U20, trimisesem şi noi convocarea pentru România U21, a ales Italia. Este opţiunea jucătorului.

Eu chiar am simţit ce va alege, pentru că l-am văzut mai distant. Nu am mai putut să comunic aşa de mult cu el la telefon, nici la mesaje nu mi-a răspuns. Noi am încercat să îl convingem să ne aleagă.

Mi-e greu să comentez alegerea lui Andrei Coubiş. A preferat să meargă la naţionala U20 a Italiei. Mi-aş fi dorit să aleagă naţionala României. L-am convocat în premieră la meciurile cu Spania şi Olanda. E adevărat că mai fusese convocat înainte la U19 sau U20 şi a şi jucat. Este opţiunea lui şi ne pare rău.

Noi am încercat să facem demersurile necesare ca să-l convingem să rămână în continuare la naţionala României. La începutul lunii noiembrie, m-am deplasat la Milano. Am urmărit o parte dintre antrenamentele pe care le-a făcut la AC Milan. Am avut posibilitatea să-l urmăresc într-un joc şcoală cu prima echipă. Am purtat discuţii cu directorul sportiv al italienilor de la U21”, a declarat Emil Săndoi, pentru FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed