Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a fost amendată de UEFA: `Un reprezentant rapidist vine la meciuri și ne face raport`

Mihai Stoica a avut o reacție dură după ce FCSB a fost amendată de UEFA și penalizată cu o etapă de suspendare a terenului în urma unor scandări rasiste la partida cu West Ham.

Managerul vicecampioanei susține că oficialii clubului vor declanșa o anchetă după această penalitate a forului european.

Mihai Stoica a răbufnit

Mihai Stoica a declarat că un reprezantant din partea UEFA vine la meciurile FCSB-ului din competiţiile europene şi traduce, în mode eronat, scandările galeriei.

Mai mult decât atât, MM îl suspectează pe acest reprezentant ca fiind un rapidist convins.

”Există un reprezentat care vine incognito la meciuri, nu ştim cine este. Se zvoneşte că este un antistelist convins, rapidist chiar, dar e un zvon. De câte ori vine face raport. Şi chestia aia care face parte din folclorul galeriei îl traduce frumos… să para extrem de rasist… şi după UEFA ne amendează! Ne-au închis peluza. Sigur că nu mai trebuie cântată partea aia când se joacă în cupele europene, cum nu trebuie cântate altele.

De exemplu… când copilul tău a fost bolnav şi 6000-8000 de oameni îl înjură, cu nume şi prenume, şi îi doresc nenorociri e mult mai grav! Chestia aia e o glumă! Dacă ei îşi cântă singuri e clar că e o poreclă, eu cred că şi-au asumat-o. Noi suntem oi, care e problema? Vine omul scrie… şi nimeni nu îl trage la răspundere. Vom începe şi noi o anchetă. Reprezentatul respectiv îşi cumpără bilet, vine la meci şi transmite după ce vrea el. După… UEFA ia decizii de genul acesta”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari