Mihai Stoica l-a făcut praf pe Strizu în direct: `Mi-e milă de el! Uitați-vă ce față are! Nu am vrut să mă înconjor de proști, de mincinoși, de impostori!`

După ce Leo Strizu l-a atacat frontal pe managerul FCSB-ului la mijlocul săptămânii, Mihai Stoica a replicat devastator. „Unii spun ce visează sau ce ar fi dorit să se întâmple, sunt niște aberații. OK, nu am așteptat un membru al staff-ului care întârzia. Ăsta e stilul meu.

Eu am o problemă. Nu am vrut niciodată să mă înconjor de proști, de mincinoși și de impostori. Dar cel mai grav mi s-a părut când un angajat al unui club sună jurnaliștii să le dea informații. Nu e vorba de el, nu e vorba de nimeni.

Eu am vrut să îl ajut. A luat bani degeaba un an și jumătate. De ce a luat bani degeaba? Nu știa să facă nimic! Omul a trecut printr-o tragedie, mă bucur că l-am ajutat. Cine îmi reproșează mie? Nimeni! E un om care 10 ani n-a fost în fotbal.

El nu știa cine e Olaru. Am vorbit cu Olaru la un antrenament și după m-a întrebat cine e ăsta. Omul, săracul, nu are nicio logică. Chiar mi-e milă de el. El venea să bea cafeaua, pentru asta venea la stadion”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

”Un personaj caricatural!”

„Eu l-am adus prima dată la FCSB, l-am rugat pe Gigi. L-au dat afară din Academie, era depășit total. L-am rugat pe Gigi să îl mai țină, să îi mai taie din salariu.

Eu nu pot să accept că un personaj caricatural să reprezinte clubul în conferințele de presă. Când am văzut ce prostii poate să spună în prima deplasare de la Botoșani… nu puteam să mai uit. Să nu știi cine e Filip? Să spui că a intrat bine Octavian Popescu, când el jucase titular?

M-a speriat! Băi, chiar așa de slab să fii? Să nu poți lega două cuvinte? Pentru Dumnezeu, nu se poate să fii așa slab. Cum să țin lângă echipă un om care nu știe nimic? Eu nu am vrut să îl pun! I-am zis lui Gigi, dar ce să fac”, a mai spus Meme.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed