Mihai Stoica îi face echipa lui Elias Charalambous! Ce se întâmplă, de fapt, cu doi jucători de la FCSB. Dezvăluiri din interior

Mihai Stoica a concluzionat situațiile actuale ale lui Risto Radunovic și Andrei Vlad, ale căror contracte cu FCSB vor expira la finalul lunii decembrie a acestui an!

Oficialii grupării din Capitală doresc să-și asigure un lot puternic, principalul obiectiv setat în vestiarul celor de la FCSB, de către antrenorul Elias Charalambous, fiind obținerea celui de-al doilea titlu de campioană, consecutiv.

Ce se întâmplă, de fapt, cu doi jucători de la FCSB!

În acest context, Mihai Stoica a anunțat faptul că FCSB va înainta oferte de prelungire a înțelegerilor cu Risto Radunovic și Andrei Vlad, fundaș stânga, respectiv portar.

„Da, clubul va prezenta oferte. Bineînţeles (n.r. FCSB le va propune prelungirea contractelor), da, indiscutabil. Nu sunt probleme pe posturi. Nu avem o a treia variantă (n.r. pentru postul de portar). Nu are rost discutăm despre a treia variantă. O facem la iarnă.

La portar nu avem probleme, că sunt mulţi portari de valoare care pot fi aduşi. Am avut zeci de propuneri de portari liberi, care erau interesanţi. Nu avem emoţii din punctul ăsta de vedere!”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Risto Radunovic susținea, în luna martie a acestui an, că vrea să părăsească FCSB. După ce roș-albaștrii au cucerit titlul de campioană, fundașul a decis că vrea să rămână în Capitală, așteptând, în prezent, o propunere de prelungire a înțelegerii din partea oficialilor.

Andrei Vlad, pe de altă parte, s-a mulțumit cu statutul de rezervă a portarului titular, Ștefan Târnovanu. Ar putea fi utilizat, mai mult, în partidele FCSB-ului din Cupa României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed