Mihai Stoica, dezvăluiri despre un jucător de la FCSB! Vrea să-l impună în echipa lui Elias Charalambous. Ce se întâmplă, de fapt, la antrenamentele liderului din Superliga

Mihai Stoica a recunoscut că a fost impresionat de un jucător de la FCSB și își dorește să-l vadă pe teren cât mai mult.

După meciul câștigat de FCSB în fața celor de la Farul, 1-0, oficialul liderului din Superliga a avut doar cuvinte de laudă despre David Miculescu. Opinia sa a fost împărtășită și de un fost internațional român.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre un jucător de la FCSB

Mihai Stoica a fost impresionat de prestația lui David Miculescu după meciul cu campioana României. L-a lăudat pentu calitățile sale și spune că lovește mingea cu o forță impresionantă.

”Miculescu, eu care o spun de câte ori am ocazia, este un jucător foarte bun, mulţi îl subapreciază, dar el când intră se bate cu adversarii, câştigă dueluri aeriene, are un stâng…
Vă spun, n-ai vrea să fii portar când trage Miculescu, dă foarte tare, nu există jucator în România care să lovească aşa tare mingea. Am foarte mare încredere în el”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.

„Miculescu trebuia schimbat. Bine, mă gândesc și cum gândește Gigi. El se uită la meci, ce vede? Baba trebuia, Miculescu trebuia. Octavian Popescu nu știu dacă trebuia schimbat. Mai degrabă nu la pauză. Miculescu a făcut ceva? Zi-mi ceva făcut de Miculescu”, a spus și Basarab Panduru, pentru aceeași sursă.

David Miculescu a ajuns la FCSB în vara lui 2022 pentru 1,7 milioane de euro de la UTA. În acest sezon a dat 4 goluri și o pasă decisivă. 800.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit Transfermarkt.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed