Mihai Stoica, avertisment pentru jucătorii de la FCSB! Ce sunt obligaţi să facă băieţii lui Elias Charalambous. Nu există cale de întoarcere

Mihai Stoica, avertisment pentru jucătorii de la FCSB! S-a aflat ce sunt obligaţi să facă băieţii lui Elias Charalambous. Nu există cale de întoarcere. Totul a devenit public după anunţul lui Mihai Stoica.

Mihai Stoica, discurs crucial! Managerul FCSB-ului s-a enervat. Jucătorul vizat, probleme cu titularizarea.

Mihai Stoica, avertisment pentru jucătorii de la FCSB!

Damjam Djokovic colaborează cu vicecampioana din această vară, reușind să devină titular rapid în echipa de start formată de către Elias Charalambous. Cu timpul, mijlocașul croat a fost trimis pe banca rezervelor, făcându-și rar apariția în teren în partidele oficiale.

Mihai Stoica a vorbit despre parcursul lui Djokovic în sânul vicecampioanei, fiind de părere că jucătorii cărora nu le convine să fie și rezerve, nu au capacitatea de a înțelege fotbalul și cum funcționează acesta la cel mai înalt nivel, conform Orange Sport.

„Djokovic se antrenează foarte bine. La meciul cu Farul a jucat toată partea a doua a meciului, iar cu Hermannstadt a jucat prima.

Ovidiu Popescu are aceeaşi situaţie. Trebuie să faci turnover (n.r. – rotații) când joci la trei zile. Noi nu putem să jucăm la trei zile. Cine cedează, chiar dacă echipa poate să sufere, e problema lui.

Cine nu poate să se împace cu situaţia înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta. Un jucător care se antrenează şi joacă bine nu iese din echipă. Dar astea sunt nişte meciuri speciale. Joci la trei zile.

Exact cât a jucat Djokovic în ultimele două meciuri a jucat şi Ovidiu Popescu. Băluţă, la fel”, a declarat Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed