Mihai Rotaru se va enerva cumplit! Cei de la CSU Craiova, făcuţi praf în direct. Dezvăluiri după înfrângerea cu Farul

Mihai Rotaru se va enerva cumplit! Cei de la CSU Craiova, făcuți praf în direct, după înfrângerea rușinoasă cu Farul Constanța. Dezvăluiri incendiare de la finalul partidei disputate pe Ion Oblemenco.

Formația lui Mihai Rotaru, umilită pe teren propriu de către constănțeni! Basarab Panduru a dezvăluit aspectul care l-a surprins la început de an.

Mihai Rotaru se va enerva cumplit!

Farul Constanța s-a impus indiscutabil în duelul contra oltenilor lui Mihai Rotaru, 2-1, duminică seară!

Basarab Panduru a fost surprins de rezultatul înregistrat de către olteni, mai ales că formația lui Gică Hagi a avut probleme în lot, fapt ce ar fi putut să reprezinte o oportunitate uriașă pentru elevii lui Ivaylo Petev.

„Dacă e Regele (n.r. – Gică Hagi) acolo, clar ştie cum trebuie să facă și cât trebuie să facă să ajungă la rezultatul ăsta. Mă gândeam că va câştiga Craiova la început, Farul a avut toți jucătorii noi, unii chiar au venit acum.

La Craiova, în afară de Screciu, Vlădoiu, ziceam: «Vai de capul meu ce echipă!»”. Mi s-a părut ca Farul ştie ce trebuie să facă în seara asta, poate doar Louis Munteanu rămânea mai în faţă, dar toţi jucătorii s-au pus în slujba echipei!”, a comentat Panduru, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, susține că victoria Farului cu CSU Craiova este o surpriză mai mare decât cea a celor de la FC Botoșani, cu CFR CLUJ, 1-0.

„La distribuţiile văzute e o surpriză mai mare decât Botoşani – CFR la ce absenţe a avut Farul. Nu ştiu cum face Hagi la Farul, dar face! E de domeniul fantasticului.

Au jucat foarte riscant. Au jucat cu un singur închizător, cu Mateiu. Creţu joacă tot timpul în faţă. Au jucat foarte sus cu fundașii. Louis Munteanu se duce în profunzime, ceea ce e extrem de important!”, a concluzionat MM.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed