Veste gravă pentru Costel Gâlcă! Anunţul făcut de Mihai Rotaru. În ce condiţii pleacă Alexandru Mitriţă de la CSU Craiova

Mihai Rotaru a spus clar care sunt condițiile în care Alexandru Mitriță va pleca de la CSU Craiova. După doar un sezon petrecut în Bănie, atacantul lui Costel Gâlcă are toate șansele să îmbrace alt tricou în sezonul viitor.

Alexandru Mitriță a avut un sezon excelent la Craiova. Atacantul a reușit să înscrie 16 goluri și să ofere 14 pase decisive. Cu toate acestea, Edi Iordănescu a ales să nu conteze pe serviciile sale la EURO 2024.

În ce condiţii pleacă Alexandru Mitriță de la CSU Craiova

Sunt foarte multe oferte venite pe numele lui Alexandru Mitriță, iar acesta nu s-a decis încă ce are de gând să facă. Cert este că Mihai Rotaru îi va da drumul doar pentru o sumă care să îi reflecte calitatea.

”Da, Mitriță a venit la reunire. Până când se va hotărî, adică toată situația, el va fi jucătorul Universității Craiova. E o probabilitate foarte mare ca el să rămână în preliminariile Conference League. A fost în vacanță, s-a întors și acum trage tare.

Am spus-o, probabilitate de plecare există pentru oricare jucător. Nu doar de la Universitatea Craiova, ci și de la orice echipă din SuperLiga. Mitriță pleacă în anumite condiții, pe o sumă de transfer. Nu vorbim de transferuri.

La noi nu există titulari. Cine este cel mai bun o să joace. Mitriță a avut un sezon de excepție, cred că orice jucător care are un asemenea sezon vrea să fie titular”, a spus Mihai Rotaru, la digisport.ro.

Atacantul este cotat, potrivit site-urilor de specialitate, la 3,5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed