Mihai Rotaru, implicat într-un scandal uriaş! Contre în direct cu Ilie Dumitrescu. Nu s-a mai abţinut şi a spus totul

Mihai Rotaru a avut un dialog încins cu Ilie Dumitrescu. Fostul internațional român a fost impresionat de prestația lui Jovan Markovic, din partida FCSB-CSU Craiova, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Totuși, „Mister” consideră că atacantul trebuie să ajungă la o greutate optimă pentru a da un randament mult mai mare.

Mihai Rotaru a vorbit despre Markovic

Mihai Rotaru a intervenit într-o discuție despre Jovan Markovic. În ultimul timp, kilogramele lui Jovan Markovic au generat o serie de discuții.

Acum, patronul lui CSU Craiova a intervenit, transmițând că tânărul fotbalist se încadrează în limitele stabilite de personalul medical al echipei din Bănie. Mihai Rotaru a avut o discuție cu Ilie Dumitrescu, despre acest subiect.

Ilie Dumitrescu: ”Ce înălțime are el?”

Mihai Rotaru: ”1.85 metri.”

Ilie Dumitrescu: ”Deci 90 de kilograme la 1,85. Eu nu cred în varianta asta. Eu nu sunt doctor, dar eu nu cred varianta asta. Exemplul pentru copilul ăsta e Alibec. Lui Alibec i-au trebuit câțiva ani să ajungă la maturitate și să facă efortul ăsta. Uitați-l pe adevăratul Alibec. Copilul ăsta face o fază acum și mai trec câteva meciuri să mai facă încă una. De la 17 ani l-am remarcat, am spus ’vedeți că aveți vârf, pe Markovic’. Arăta foarte bine atunci, nu avea kilograme în plus.”

Mihai Rotaru: ”Credeți că ne-ați spus dumneavoastră că avem vârf, credeți că noi dormeam?”

Ilie Dumitrescu: ”Nu, dar știți cum e. Antrenorul vrea o certitudine, nu puteți influența dumneavoastră antrenorul. Nu vreau să vă conving că aveați soluția în curte. E doar o părere personală. În momentul în care Markovic va avea greutatea ideală, ar trebui să joace la cel mai înalt nivel, pentru că are niște calități care nu se găsesc la niciun vârf din România, o tehnică superioară în criză de timp și spațiu. Asta e calitatea lui, dar, dacă va rămâne la greutatea asta, Markovic va rămâne acea speranță”.

Mihai Rotaru: ”Domnule Dumitrescu, am următorul lucru. Eu sunt președintele executiv al acestui club. În fiecare săptămână se face cântarul la echipă, se face joia sau vinerea, cu două-trei zile înainte de meci. Avem acest tabel, pot să îl trimit. Doctorul spune că greutatea ideală a lui Markovic este de 90,4 kilograme. Ce aș putea să fac eu, dacă acest tabel este dat de către medic? Să zic că nu e adevărat?”

Ilie Dumitrescu: ”Vreți să vă dau o adresă la o clinică specializată să îl trimiteți pe băiatul ăsta și să vedeți greutatea ideală?”

Mihai Rotaru: ”Vă rog frumos. O să îl trimit imediat după terminarea campionatului. Îl trimit instantaneu acolo. Markovic stă de cinci luni de zile în greutatea asta. Când a venit de la Clinceni a avut 102 kilograme. Până să vină Rădoi, l-am pus în această greutate de 90,5 kilograme. Cu Rădoi a revenit la 93 de kilograme. Acum este înapoi în greutate. Cum să inventez eu o greutate ideală pentru Markovic?

Ilie Dumitrescu: ”Eu nu mă bag în seamă cu dumneavoastră la televizor ca să fiu important. Îi vreau binele copilului, pentru că are calitate, este fotbalist”, a fost o parte a dialogului dintre Rotaru și Dumitrescu, la Digisport.

Tânărul atacant al celor de la CSU Craiova a impresionat foarte multă lume prin prestația din partida cu FCSB. Atunci, Markovic a reușit să marcheze pentru CSU Craiova, după o cursă excepțională în care apărarea „roș-albastră” nu a contat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed