Mihai Rotaru, dezvăluire incredibilă! Cine ar fi putut antrena CSU Craiova? ‘Credeam într-un antrenor tânăr’

Mihai Rotaru face o dezvăluire incendiară! Patronul celor de la CSU Craiova a dezvăluit cine a fost aproape să preia trupa din Bănie.

Este vorba de actualul selecționer al echipei naționale, Edi Iordănescu. Iordănescu jr a fost pe lista lui Mihai Rotaru în anul 2020.

Mihai Rotaru l-a dorit în trecut

Mihai Rotaru l-a criticat astăzi dur pe Edi Iordănescu. Dar, după criticile pe care i le-a adresat, patronul oltenilor a recunoscut că în 2020 l-a dorit la CSU Craiova.

”Eu credeam într-un antrenor tânăr. Disciplina o are în continuare. Dar are multe alte calități negative.

Nu vreau să discut de alegerile selecționerului. Eu mi-am spus părerea în mod general. Eu am spus că s-au făcut pe criteriu emoțional. Am văzut că iese la televizor, el are altă treabă. Ar trebui să aibă alte preocupări.

Nu a mai apărut (n.r. în ultima vreme) că nu a mai avut vreo acțiune. Țin mine că jucam cu Astra. Noi am avut probleme de arbitraj cu Alexandru Tudor. Atunci ne-am trezit că răspunde antrenorul.

Ar trebui să fac o analiză a selecției, nu vreau să discut despre selectie. Nu vreau să intru în polemică. Ivan este cel mai în formă atacant, alături de Alibec. Andrei Ivan acoperă trei poziții. Era cel mai în formă”, a spus Mihai Rotaru, la Digisport.

În cariera sa de antrenor, Edi Iordănescu a antrenat formații precum: Fortuna Brazi, FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, ȚSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș și FCSB.

După despărțirea de FCSB, în iarna lui 2022, Edi Iordănescu a devenit selecționerul echipei naționale. De la preluarea funcției, Iordănescu jr este din ce în ce mai criticat de către oamenii din fotbalul românesc.

Primul test din acest an pentru Edi Iordănescu va fi pe 25 martie, în deplasare, împotriva selecționatei din Andorra. Meciul cu Andorra reprezintă prima etapă a preliminariilor EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed