Mihai Rotaru, avertizat! Ce probleme a avut Costel Gâlcă la fosta echipă. Totul a ieşit la iveală

Mihai Rotaru, avertizat despre problemele pe care Costel Gâlcă le-a avut la fosta echipă. Se pare că tehnicianul a avut un conflict cu oficialii clubului de la Radomiak Radom din cauza transferurilor.

Costel Gâlcă a semnat cu CSU Craiova în calitate de antrenor liber de contract, după ce în luna noiembrie a anului trecut a fost demis de la Radomiak Radom.

Mihai Rotaru, avertizat despre problemele lui Costel Gâlcă

Contractul pe care tehnicianul l-a semnat cu oltenii are valabilitate un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Tehnicianul nu a plecat cu vorbă bună de la clubul din Polonia. Potrivit presei poloneze, acesta a avut un conflict cu oficialii clubului din cauză că nu a primit jucătorii pe care i-a dorit.

Înainte de a fi demis, Costel Gâlgă a înregistrat doar două victorii în 12 artide, echipa fiind la momentul acela pe locul 8 în clasamentul din Polonia.

”Îmi pare rău să spun asta fanilor, dar avem un lot redus, cu puține variante. Am venit aici într-o perioadă dificilă și am primit o promisiune din partea clubului că totul se va schimba. Am cerut susținere, însă nu am primit-o. Mi-aș dori să spun că totul este bine, însă nu pot.

Mi s-a promis că multe lucruri se vor schimba, însă nu s-a schimbat nimic. Nu știu care este rețeta pentru a ne îmbunătăți. Ce mi s-a promis nu s-a realizat. Dacă știam că așa va fi, probabil părăseam clubul”, a spus Costel Gâlcă, la începutul lunii octombrie, conform weszlo.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed