Mihai Rotaru a luat decizia! Jucătorii care pleacă de la CSU Craiova. Anunţ clar după barajul de Conference League

CSU Craiova s-a impus în duelul direct cu U Cluj, la loviturile de departajare, și s-a calificat în Conference League! La scurt timp după fiesta de pe teren propriu, patronul din Bănie, Mihai Rotaru, a anunțat primele două plecări din vestiarul grupării alb-albastre.

Rotaru a anunțat despărțirea de către Raul Silva, jucător ajuns la final de contract. Oficialii celor de la CSU Craiova i-au propus prelungirea contractului, însă brazilianul nu a mai vrut să continue alături de olteni.

Mihai Rotaru a luat decizia!

Cel de-al doilea jucător care își va lua la revedere de la CSU Craiova este Alexandru Mateiu. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani tinde spre retragere.

„A fost seara tuturor jucătorilor, Popescu cu un moment special. Vorbeam dacă am mai avut un băiat atât de plăcut. Raul Silva a terminat contractul. I-am propus prelungirea contractului, dar a spus «tataie nu mai poate».

Mateiu și-a terminat contractul, dar nu am luat o decizie. Mateiu și Bancu au primit tablouri omagiale pentru 10 ani petrecuți la Craiova. Mateiu e sigur că nu mai joacă, dar eu nu. Vreau să le mulțumesc lui Mateiu și Bancu pentru cei 10 ani. Sunt mândru că au fost aici!”, a declarat Mihai Rotaru, la primasport.ro.

Șeful din Bănie a recunoscut că își dorește să materializeze colaborarea cu Tudor Băluță, mijlocașul celor de la Farul Constanța.

„Întotdeauna l-am vrut pe Băluță, dar nu am luat decizie. E jucător de națională, poate juca la orice echipă. Am avut o relație foarte bună cu el, de când era Gică Popescu. Nu am discutat cu el, dar ne uităm cu mare atenție.

El este și foarte atașat de oraș. E profesionist, joacă la Farul Constanța. A fost un meci plin de emoții, de încărcătură. Tot sezonul l-am jucat la ruletă. Singurul avantaj a fost că am jucat acasă, dar era o singură manșă!”, a mai spus Mihai Rotaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed